26. srp 2012.

Besplatna igra, Broken Sword 2.5

Mislim svi znate za serijal igara Broken Sword, ko ne zna (stidi se u ćošku) nek' gugla, jer to je klasik point&click igara. E sad. Možda niste znali (ko zna nek ćuti), ali grupa fanova je stvorila razvojni tim pod nazivom mindFactory i uradila igru Broken Sword 2.5: The Return of the Templars koja je nastavak, kao što se vidi u naslovu, drugog dela. 

Prva verzija igre je izbačena 28. septembra 2008. godine, ali je bila na nemačkom. Vremenom su zbog popularnosti igre počeli da rade titlove i na drugim jezicima. U međuvremenu je izašla zakrpa za titl na čak osam jezika i englesku sinhronizaciju (engleski, ruski, nemački, španski, portugalski, poljski, hrvatski i italijanski). Da bude još luđe, prilikom skidanja igre uz instalaciju dobijate i omot igre za kolekcionare koje vole da ređaju igre na police. Pored sve te lepote, kao šlag na torti... igra je BESPLATNA!!! Možete je zgrabiti ovde







Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Auuuu nisam znao za ovo da ima. o.O
    Pazario sam na steam-u onu trilogiju. Po ne znam koji put da odigram... ali ovo mora da se overi! Klik Klik DOWNLOAD!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne mogu da nađem vest, ali pisali smo o ovome kad se prvi put pojavilo, sećam se slika.

    OdgovoriIzbriši
  3. Postoji li mogućnost da se igra tako da singronizacija bude na engleskom a titlovi na našem jeziku? Zadnji put kad sam probao moglo se igrati sa engleskom sinhronizacijom ali bez subtitla jer se samo za njemački jezik mogu uključiti subtitlovi.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!