10. srp 2012.

EA odobrio pakovanje Wasteland 1+2


Ček, ček, šta? Sto mu razvojnih timova, pa Electronic Arts, "najgore preduzeće" u Americi, da uradi jednu dobru stvar? InXile Entertainment je danas potvrdio da će kultni nastavak igre Wasteland 2 sadržati u svom pakovanju i original! Jes' da je poprilično mator, ali nije za bacanje, te oni koji ga nisu odigrali sada definitivno neće smeti da ga propuste.

Brian Fargo je rekao da su od početka Kickstarter kampanje želeli da omoguće igračima da zaigraju i prvobitnu igru. Kao što verovatno znate, EA je bio izdavač koji je objavio originalnu igru te davne 1988. godine. Eto prilike mlađim igračima da vide kako je izgledala revolucionarna igra pre nešto više od dve decenije. Nadajmo se da neće odmah da se spotaknu na grafiku.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Sto nece smeti da ga propuste?
    Ja sam pre par meseci imao prvi susret sa Wastelandom i nisam nesto dugo ostao uz igru. Veruj mi da nece samo grafika odbiti druge mladje igrace od duzeg i ozbiljnijeg igranja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zašto bi otavili po strani nešto što će dobiti uz nastavak?

    OdgovoriIzbriši
  3. I ne trebaju da zaobidju igru. Bio bi red da je svako ko je zainteresovan za nastavak bar isproba ali ne verujem da ce mladji igraci dugo ostati uz igru. Ja dosta igram stare klasike za NES, SNES, Amigu od kojih su mnogi bili aktuelni dosta pre mog vremena ali Wasteland eto jednostavno ne mogu.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!