20. srp 2012.

Heroes of Newerth, još jednom besplatan

Akciona strategija u stvarnom vremenu (MOBA), Heroes of Newerth, krenula je putem svog duhovnog pretka. Iako je igra 29. jula prošle godine postala u potpunosti besplatna, od sledeće zakrpe postaće još "besplatnija". Biće vam dostupni svi heroji, te ne morate više da jurite kojekakve poene da bi ste ih aktivirali. Očigledno je da autori na ovaj način žele da pariraju sistemu koji je Valve nagovestio za DOTA 2.


Iako je ovo u jednu ruku zanimljiv potez, ostaje da se vidi kako će reagovati najverniji igrači, koji su plaćali za premium izdanje od prvog dana, sad kad budu izjednačeni sa onima koji nikada nisu poželeli da podrže HoN bilo čime osim rečima.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Sad će biti forum rata samo tako. Ima pola onih koji su tu od početka da se razbeže (again), a doći će brdo novih. Koji će da ubiju matchmaking.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čitam forume baš. Veselo.

    Napadaju ljude koji su platili 30$, kao žele previše za smešne pare koje su dali pre dve godine. Platiše hoće svoje pare natrag, umesto nekih novčića koje dobijaju po meču. Ako izuzmemo "grube džabalebaroše", kojima je ovaj model uveliko dobrodošao, ljudi su izvukli par realnih zaključaka. HoN ne bi preživeo bez ovoga.
    Ali, iza DOTA 2 stoji Valve. Iza LoL-a stoji najezda igrača. Iza Hon-a, S2 Games koji je upravo izgubio dobar broj igrača koji su tu od beta faze. Kupili su kartu za preživljavanje na koliko dugo?

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!