20. srp 2012.

Igrorama Gold Club: Duke Nukem Forever

Podsećamo članove Igrorama Gold Club grupe da od danas, putem servisa SteamGifts, mogu da se prijave za drugo ovomesečno nagradno izvlačenje. Igra koju jedan od naših najvernijih čitalaca može da osvoji jeste Duke Nukem Forever.


Šta je Igrorama Gold Club? Posredi je grupa najaktivnijih čitalaca kojima su obezbeđene posebne pogodnosti. Pozivnicu dobijaju samo aktivni čitaoci koji napišu određen broj komentara svakog meseca. Svako ko je jednom ili više puta zaslužio mesečnu članarinu, dobiće slobodan pristup u novembru, kad budemo slavili rođendan bloga.

Još nije kasno ni za vas! U julu smo pozvali sve koji su tokom juna napisali 5 ili više komentara na blogu, a to su Indoril, Marko F, Predrag Mihailovic, MiNed, Ogisha, Uroš Jovanović, Roderick, Maladikt, Dekip, Grgolj Blaster i Astaroth.

Pored učešća u ovim nagradnim igrama, članovi Gold Grupe imaju pristup privatnoj sobi na forumu, gde mogu da saznaju koje recenzije pripremamo, sa kojim razvojnim timovima ćemo razgovarati, dogovore partiju omiljene multiplayer igre sa saradnicima ili pogledaju prvu sličicu narednog stripa. Ukoliko ste član Gold Grupe a još uvek nemate pristup, ostavite u komentaru svoj nadimak na forumu kako bismo vas pozvali!

U avgustu ćemo pozvati sve čitaoce koji ovog meseca napišu 6 ili više komentara (ne računamo nove Facebook komentare, oni su više tu pogodnosti radi). U septembru, sve koji tokom avgusta napišu najmanje 7, u oktobru one što napišu 8 tokom septembra, a u novembru sve koji napišu barem 9 komentara tokom oktobra, ili su ranije bili pozivani. Posle toga vraćamo se na redovnih 10 komentara za učešće.

Prethodnu nagradu dodeljivanu tokom jula, Swords and Soldiers HD, osvojio je naš čitalac MiNed.

Sama pozivnica Igrorama Gold Clubu ne znači i automatsko prisustvovanje izvlačenjima koja se organizuju za članove. Prijavljujete se samostalno za svaku igru koja vas interesuje, a još uvek je nemate. Puna pravila servisa SteamGifts možete pronaći i pročitati ako kliknete ovde. Nažalost, novi čitaoci mogu imati problem sa registracijom, jer servis zahteva da na Steamu imate igara u vrednosti 100 američkih dolara, čime dokazujete da je reč o vašem nalogu, a ne o na brzinu otvorenom lažnom nalogu koji biste koristili da više puta uđete u isto izvlačenje.

Ni to nije problem, u toku je velika letnja rasprodaja, uz sitno "ulaganje" moći ćete da prebacite tu granicu i nabavite zaista kvalitetne igre. Verujte, vredi se potruditi, jer vam pripremamo zaista zanimljive naslove!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!