13. srp 2012.

Velika "zimska" rasprodaja na GreenManGaming!

Posle GOG i Steam, evropska digitalna prodavnica GreenManGaming započela je svoju veliku "zimsku" (kako kažu, na pola planete u toku je zima, a svet se ne vrti oko nas na severnoj polulopti) rasprodaju. Cene nekoliko stotina naslova snižene su i do 75 procenata, a mnogi od njih mogu da se aktiviraju na mreži Steam.

Pogodnost kupovine Steamworks naslova na sajtu GMG leži u tome što su sve cene istaknute u američkim dolarima, te što je moguće neke igre koje su delili besplatno (npr. Commandos 3) "vratiti" u zamenu za kredit koji možete iskoristiti prilikom nove kupovine. Pored toga, pisanje kratkih recenzija igara koje ste ranije nabavili donosi vam (posle pregleda od strane moderatora) 0,25 dolara, što znači da za svake četiri prihvaćene recenzije uštedite dolar. Na koncu, tu su i kuponi koji povrh postojećih sniženja daju dodatnih -20% popusta.

Šlag na torti jeste podatak da, ako se učlanite preko našeg linka, posle prve kupovine dobijate 2 dolara natrag, da ih iskoristite kao kredit za neku buduću kupovinu. 
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Hm nisam znao za ovaj sajt, sad cem bacim okular.

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobra stvar je sto su im cene u dolarima. Valve i dalje fura pokvarenu 1 evro = 1 dolar politiku. Evo na primer Darksiders regularna cena za Amere je 20 a na popustu danas bila 5 dolara, a za Evropu 20 evra, 5 evra. Na GMG je regularna cena i za nas 20 dolara a sada je na popustu samo pet dolara. igra se aktivira na Steamu a usted je bolja nego kada se kupuje direktno preko steama.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne određuje cene a Steamu Valve već izdavači. Pisao sam o tome na forumu pa pogledaj. Doduše, kupcu je svejedno ko određuje cenu ako ona "nije poštena".

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!