10. kol 2012.

Dishonored, kreativna bekstva


Dishonored, akciona šunjalica razvojnog tima Arkane Studios, koju izdaje Bethesda Softworks, dozvoljava vam da koristite moći koje glavni lik Corvo Altano poseduje na razne načine. Iako se neke moći čine preterano jakim, gledajući dva načina prelaska jednog odeljka iz igre, razvojni tim je rešio da ne menja ništa i dozvoli igračima da izraze svoju kreativnu dušu! U promotivnom snimku u nastavku ćete videti kako da učinite vaša bekstva pravom umetnošću.














Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 9:

  1. Ova igra će biti pravi Assassin's Creed iz prvog lica u steampunk svetu!:D Imam poverenja u Bethesdu i mislim da će ovo biti dostojan konkurent AC franšizi!

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni Behtesda više nikada neće uliti poverenje da će da moći da uradi išta "pametnije" od igre koja prvih 15 sati pruža uživanje, a kasnije te napravi neuništivim i kategoriše se krajem na nivou komatoazne retardiranosti. Njihove igre će uvek biti "mali retardirani brat" za ostale RPG naslove.

    Dok u Arkane Studios imam potpuno poverenje. To je zato što oni razvijaju Dishonored.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako kome!:D Ja ne i ne znam koliko sam već vremena proveo uz Skyrim i stalno mu se vraćam a ima već skoro godinu dna od izlaska! A da ne spominjem pre toga Fallout 3 i New Vegas, Oblivion. Meni su to super igre!
    A Bethesda je ovde izdavač i vlasnik Arkane tima pa sam zato uveren da su sigurno i sami dobro umešani u razvoj ove igre! Oni čvrsto drže uzde što bi rekao Miodrag Kuzmanović!:D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ma ovo ce da pojede AC(smorio je ovaj revelation za medalju, igram ga na silu). :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Uh, privatni giveaway sa 15 učesnika... do sad sam ostao kratkih rukava, al' ako ovo dobijem, sve im je oprošteno. Mada, koje sam sreće, ima da dobije isti lik koji je prošlog meseca 3 najbolje igre pokupio...

    OdgovoriIzbriši
  6. Najiskrenije se nadam da Bethesda ovo nece upropastiti. Samo da ne bude prelako. Ako budem mogao da je predjem sunjajuci se, bez koriscenja moci i bez ubistava, a da se i ne oznojim, trazicu im pare natrag.

    Zeljan sam jos jednog Thief-a...

    OdgovoriIzbriši
  7. Ovo ce biti najblize Deus Exu, ne AC serijalu...
    I, koliko ja znam igra je bila u razvoju pre nego sto je Bethesda kupila Arkane, ne znam koliko oni tu nesto mogu pokvariti (iako uopste ne hejtujem njihove igre kao neki, cak naprotiv).

    OdgovoriIzbriši
  8. Bethesda se pokazala kao odličan izdavač, bar u pojedinim naslovima (Ktulu i New Vegas, evo sad i Dishonored). Dok god se ne upliću u igre koje nemaju veze sa njihovim lookalike-FPS-Scrolls svetom, sve je super.
    Arkane zna šta hoće, čim su dopustili igračima da rade šta im je po volji sa magijama u svetu Dishonored-a.

    Ipak, koliko god to izgledalo kao "lični" hejt, moj prigovor je realan. Neka mi neko navede poznatiju "Bethseda RPG" igru koja se nije završila tako što smo imali bogovski nabudženog lika, bez preteranog istraživanja sveta, i koja nema FPS preferiran pogled. Ima li je? Ne znaju ni šta drugo da rade, niti žele, a to ume da smori svakog na kraju. Imaju ili sreće ili pameti da ostave ljudima mogućnost da stvaraju modove, samo što to posle u proširenju poput Dawnguard-a naplate. TESO neću ni da komentarišem, kao ni otkazivanje igre Prey 2 jer je to bio jedan jedini način da iskoriste odskakanje od svog prežvakanog Scrolls žanra. Pare imaju, ali ne, rizično je.

    Zato vas molim da ostavimo komentare poput "Bethesda će ovo uraditi odlično" po strani. Oni ovu igru ne rade. Takođe, ne verujem ni da se Kuzmanović sjajno proveo igrajući Rogue Warrior-a koga je Bethesda držala za uzde ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Ma biće to dobro. Preterano, ali dobro. Ako je nekom lako uvek može da poveća težinu.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!