14. kol 2012.

Gamescom: Resident Evil 6, nove slike


Ah, Capcom... Majstori konzolnih mamipara koje posle portovanja na PC izgledaju kao Minecraft sa očajnim teksturama i par amaterskih modifikacija. Evo par slika iz igre Resident Evil 6.








Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Nisi uopšte upravu! Residen Evil 5 za PC je izgledao neverovatno dobro kao i DMC 4 i Lost Planet 1,2 u DX10 modu! A još su i sjajno optimizovani portovi i imaju gomilu podešavanja za grafiku! Treba priznati da Capcom odlično podržava PC platformu!

    OdgovoriIzbriši
  2. Kakvih portova ima, dobri su.

    Kao ogroman fan originalne RE trilogije još uvek žudim za pravom RE igrom. Odlični su i 4. i 5. deo ali nije to to. I ovo izgleda sjajno i jedva čekam da izađe, koliko vidim dodatna kampanja sa Ada-om će delimično imati taj duh strarijih igara...samo da ne kasni mnogo PC verzija.

    Ako pogledate trailer sa kojeg su snimljene ove slike primetićete da se kampanja sa Jake-om i Sherry odigrava negde na Balkanu, jer ćete prepoznati šta vam neprijatelji dobacuju. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Inače, predpostavljam da je autor mislio na port četvrtog dela koji je poprilično loš...ali kao što je naveo L@zar svi noviji portovi su im primer kako treba da izgleda jedan port, pogotovo po u odnosu optimizacije i kvaliteta grafike.

    OdgovoriIzbriši
  4. Da, mislio sam na jadnu četvorku, a to za Balkan... klikni na link u tekstu, gde smo pisali o đavolima pre nekih 5 meseci...

    OdgovoriIzbriši
  5. ^Yup, video sam to još tada...takođe se glavni boss koji juri Jake-a i Sherry zove Ustanak. :)

    http://residentevil.wikia.com/Ustanak

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!