14. kol 2012.

Gamescom: Half Life 3, stiže ili ne?

Sećate se kako je Gabe početkom godine rekao da će 2012. Valve obeležiti brojem tri? Nagađali smo da je reč o tri nove igre - Dota2, CS:GO i... Half Life 3. Naravno, HL3 je postao sveti gral neke vrste i više mu se nadamo u šali nego što ga ozbiljno očekujemo. Međutim, gde ima dima često i vatra postoji, a izgleda da će motor da pregori nekome u organizaciji sajma Gamescom jer su u javnom dokumentu uspeli da procure predstavljanje igre Half Life 3. Gabe mora da je besan k'o ris...


Naravno, može se desiti da Valve sve porekne, pa HL3 predstavi kasnije, iznenada; al' nadajmo se da neće okolišati i da će 2012. biti nezaboravna - pored svih sjajnih naslova koje smo dočekali ove godine, zaista, samo nam još HL3 fali.

Izvor
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Half-Life 3 and Dragon Age 3 Gamescom listings “a mistake” say organisers. - PC Gamer

    OdgovoriIzbriši
  2. Naravno, šta će drugo reći. S tim da će 16. avgusta biti specijalna emisija o Valve na Gttv, da snimaju kod njih u zgradi intervjue... ko zna šta se kuva. Sigurno nije tutorial za Dota2 ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Iskreno, meni je svejedno.
    Kao što si i napisao: "HL3 je postao sveti gral neke vrste i više mu se nadamo u šali nego što ga ozbiljno očekujemo."

    OdgovoriIzbriši
  4. S obzirom da izbacuju jednu-dve igre godišnje, vrlo je moguće. Pretpostavljam da je 2013 krajnja granica jer su izbacili nastavke za sve prethodne serijale.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!