1. kol 2012.

Igrorama Gold Club: Nexuiz i Commandos

Šta je Igrorama Gold Club? Posredi je grupa najaktivnijih čitalaca kojima su obezbeđene posebne pogodnosti. Pozivnicu dobijaju samo aktivni čitaoci koji napišu određen broj komentara svakog meseca, koristeći svoj jedinstveni Google nalog za prijavu na sistem. Svako ko je jednom ili više puta zaslužio "mesečnu članarinu", dobiće slobodan pristup u novembru, kad budemo slavili rođendan bloga.


Pored učešća u ovim nagradnim igrama, članovi Gold Grupe imaju pristup privatnoj sobi na forumu, gde mogu da saznaju koje recenzije pripremamo, sa kojim razvojnim timovima ćemo razgovarati, dogovore partiju omiljene multiplayer igre sa saradnicima ili pogledaju prvu sličicu narednog stripa. Ukoliko ste član Gold Grupe a još uvek nemate pristup, ostavite u komentaru svoj nadimak na forumu kako bismo vas pozvali!

Nagrade iz prethodnog meseca osvojili su MiNed (Swords and Soldiers HD) i GrgoljBlaster (Duke Nukem Forever).

U avgustu pozivamo sve čitaoce koji su tokom jula napisali 6 ili više komentara (ne računamo nove Facebook komentare, oni su više tu pogodnosti radi). U septembru, pozvaćemo sve koji tokom avgusta napišu najmanje 7, u oktobru one što napišu 8 tokom septembra, a u novembru sve koji napišu barem 9 komentara tokom oktobra, ili su ranije bili pozivani. Posle toga vraćamo se na redovnih 10 komentara za učešće.

Sama pozivnica Igrorama Gold Clubu ne znači i automatsko prisustvovanje izvlačenjima koja se organizuju za članove. Prijavljujete se samostalno za svaku igru koja vas interesuje, a još uvek je nemate. Puna pravila servisa SteamGifts možete pronaći i pročitati ako kliknete ovde.

Nažalost, novi čitaoci mogu imati problem sa registracijom, jer servis zahteva da na Steamu imate igara u vrednosti 100 američkih dolara, čime dokazujete da je reč o vašem nalogu, a ne o na brzinu otvorenom lažnom nalogu koji biste koristili da više puta uđete u isto izvlačenje i tako prevarite sistem. Na sreću, svakodnevno postoje sniženja na Steamu i uz malo ulaganja možete pekoračiti granicu na vreme.

Pozivnicu su ovog meseca zaslužili sledeći čitaoci: Astaroth, Mirko, Indoril, Mined, Bogysha, Ogisha, Grgolj Blaster, Chat, Executioner, 2slow4me, MilanJ88, Roderick, Skylight, Mikrostar22, Marko F i Unsolid Snake. Pozivamo ih, da ako ranije nisu bili u prilici da to učine, sada ostave u komentaru link do svog javnog Steam-profila i nadimak na forumu.

Njih 16 će ovog meseca biti u prilici da učestvuju u izvlačenju za Commandos Behind the Enemy Lines i Nexuiz. Srećno učesnicima, a sve ostale pozivamo da budu aktivniji tokom ovog meseca, pa možda pokušaju da osvoje Metro 2033 u septembru.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Hvala Igrorami na pozivnici, divni ste xD

    OdgovoriIzbriši
  2. Хвала на Swords and Soldiers HD!
    Могу слободно рећи да ми је ово једна од омиљених игара. Има наизглед једноставну механику, али игледа уме да вара јер нема директне контроле јединица па се мора планирати више потеза унапред. Игра је препуна одличног хумора: Викинзи којим је једини циљ да направе одличан роштиљ, Астеци који се такмиче у прављењу највеће љуте папричице и Кинези који скупљају играчке.

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala za Djuku :)
    Neksus (nekszviz?) je zanimljiv mada imao je puno problema u beti, ne znam koliko je poslednji patch promenio igru (navodno ispravili su sve zamerke)

    OdgovoriIzbriši
  4. http://steamcommunity.com/id/skylight

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!