22. kol 2012.

WoW na sniženju

Neposredno pred rani start najočekivanije MMO igre ove godine, Guild Wars 2, Blizzard je odlučio da iznenada snizi cene serijala World of Warcraft. Battlechest, koji sadrži osnovnu igru i prvo proširenje, privremeno košta samo 5 američkih dolara, WotLK je takođe pet, a cena proširenja Cataclysm iznosi deset dolara.


Naravno, cena pretplate nije promenjena, što ostaje najveći problem za igrače sa naših prostora. Ukoliko želite našu preporuku - uštedite 5000 din i uzmite GW2. S obzirom na to da nema mesečne pretplate, moći ćete da joj posvetite tačno onoliko vremena koliko želite i možete da odvojite. Ukoliko se iz nekog razloga ipak odlučite za WoW, pogledajte i ponudu domaćeg distributera, jer je reč o globalnom sniženju, pa ako nemate platnu karticu igru možete uzeti i u prodavnicama.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Ma dajte!:D Po meni je ludilo plaćati mesečnu pretplatu za jednu igru! To je danas stvar prošlosti!:D Da imamo mi nesretnici ex-YU regionu para za to trošili bi ih na nešto pametnije! Na primer za to što se potroši na pretplatu za jedan MMO na godinu dana može da se kupi par najnovijih original igara ili još bolje tona igara na Steam rasprodaji ako neko ima karticu! A još je tu danas i bezbroj F2P igara a mnoge od njih su čak počele kao igre sa pretplatom ali videli su da nema leba od toga!

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!