22. kol 2012.

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier, najavljen DLC

Ubisoft je najavio drugi po redu DLC za Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier koji odstupa od poznate formule i donosi veće mape, komplikovanije zadatke i povećan nivo težine u odnosu na ono što smo do sada mogli vidjeti u ovoj igri. Raven Strike uključuje tri nove misije vezane za kampanju i jednu novu Guerilla Mode mapu koje će zajednički moći da prelaze do 4 igrača.


Nove kampanjske dionice uključuju Secure Dawn (maglovita močvara u Kazakstanu, bez pristupa naprednoj tehnologiji), Cold Walker (željeznička stanica u Rusiji) i Argent Thunder (Moskva po noći). U Guerilla Mode mapi po imenu Sawmill izdržavaćemo protiv 50 talasa neprijatelja u maglovitom Ruskom krajoliku. Datum objavljivanja za PC još uvijek nije najavljen. Ubisoft je takođe otkrio planove za još dodatnog sadržaja do kraja ove godine.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Ja sam se kao veliki fan starijih Ghost Recon igara odlično proveo uz ovaj naslov! Smatram da su ga neki nepravedno popljuvali! Unapred hvala Ubisoftu što donose DLC i na PC! Čekam sa nestrpljenjem!:D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!