17. ruj 2012.

Black Mesa, rekonstruisan Half-Life


Sigurno je da se većina igrača seća pozitivnog rusvaja, koji je prvenac kuće Valve, Half-Life, svojevremeno napravio. Grupa ljudi se okupila u Black Mesa Modifcation tim, te su uradili potpunu konverziju ove kultne igre koristeći programski pokretač Source, nove glumce i modele i teksture visoke rezolucije. Ova besplatna modifikacija objavljena je pre nekoliko dana.


Sve što vam je potrebno da proživite ponovno Half-Life iskustvo jeste Source SDK, koji je od jula besplatan, tako da celo iskustvo košta celih 0 dinara. Programski pokretač nalazi se na Steam-u, a igra je ovde.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Nije zgoreg pomenuti da u Black Mesa Source nedostaje poslednji chapter igre (za one koji nisu igrali prvi HL1 i ovo im je prvi dodir sa serijalom) tako da se nemojte zbuniti naglim krajem :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ма само ако су дали могућност да се почетна сцена са возом да прескочити на esc рецимо.

    OdgovoriIzbriši
  3. ^^Gde bre da preskočiš početnu scenu, to je čisto skrnavljenje :)

    OdgovoriIzbriši
  4. ^^Pa da! :D Taman da se pakleno smoriš par minuta pa ćeš se onda još više obradovati kada voz stane i igra stvarno počne. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ni meni taj deo nije bio smor, a razlog je prost. Svi te Gordonuju, like a boss :D
    Kad ode eksperiment u vražju mater ode i popularnost...šta ćeš.

    OdgovoriIzbriši
  6. Pre neki dan sam skinuo igru. Ne znam dal sam ja zabagovao zbog godina, ali bas sakujem u istoj. :) Prosto sam odusevljen kako su je upeglali.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!