11. ruj 2012.

Igrorama Gold Club: Metro 2033

Šta je Igrorama Gold Club? Posredi je grupa najaktivnijih čitalaca kojima su obezbeđene posebne pogodnosti. Pozivnicu dobijaju samo aktivni čitaoci koji napišu određen broj komentara svakog meseca, koristeći svoj jedinstveni Google nalog za prijavu na sistem. Svako ko je jednom ili više puta zaslužio "mesečnu članarinu", dobiće slobodan pristup u novembru, kad budemo slavili rođendan bloga.


Pored učešća u ovim nagradnim igrama, članovi Gold Grupe imaju pristup privatnoj sobi na forumu, gde mogu da saznaju koje recenzije pripremamo, sa kojim razvojnim timovima ćemo razgovarati, dogovore partiju omiljene multiplayer igre sa saradnicima ili pogledaju prvu sličicu narednog stripa. Ukoliko ste član Gold Grupe a još uvek nemate pristup, ostavite u komentaru svoj nadimak na forumu kako bismo vas pozvali!

Obe nagrade iz prethodnog meseca osvojio je MiNed (Commandos i Nexuiz).

U septembru pozivamo sve čitaoce koji su tokom avgusta napisali 7 ili više komentara (ne računamo nove Facebook komentare, oni su više tu pogodnosti radi). U oktobru, pozvaćemo sve koji tokom septembra napišu najmanje 8, a u novembru sve koji napišu barem 9 komentara tokom oktobra, ili su ranije bili pozivani. Posle toga vraćamo se na redovnih 10 komentara za učešće.

Sama pozivnica Igrorama Gold Clubu ne znači i automatsko prisustvovanje izvlačenjima koja se organizuju za članove. Prijavljujete se samostalno za svaku igru koja vas interesuje, a još uvek je nemate. Puna pravila servisa SteamGifts možete pronaći i pročitati ako kliknete ovde.

Nažalost, novi čitaoci mogu imati problem sa registracijom, jer servis zahteva da na Steamu imate igara u vrednosti 100 američkih dolara, čime dokazujete da je reč o vašem nalogu, a ne o na brzinu otvorenom lažnom nalogu koji biste koristili da više puta uđete u isto izvlačenje i tako prevarite sistem. Na sreću, svakodnevno postoje sniženja na Steamu i uz malo ulaganja možete pekoračiti granicu na vreme.

Pozivnicu su ovog meseca zaslužili sledeći čitaoci: Bogysha, L@zar, Mined, Roderick, MilanJ88, Ogisha, Skylight, 2slow4me, GrgoljBlaster i Indoril. Pozivamo ih, da ako ranije nisu bili u prilici da to učine, sada ostave u komentaru link do svog javnog Steam-profila i nadimak na forumu.

Njih 10 će ovog meseca biti u prilici da učestvuju u izvlačenju za Metro 2033. Srećno učesnicima, a sve ostale pozivamo da budu aktivniji tokom ovog meseca!

To nije sve, koristimo ovu priliku da dodelimo i "redovnu malu nagradu", a nju ovog puta dobija Astaroth i posredi je igra Razor 2: Hidden Skies.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 11:

  1. Aj leba ti napisi datum kad tacno pocinje giveaway i kolko traje, skoro svaki sam do sada zaboravio :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Svakog meseca je "veća igra" od 20-25. a ako ima i manja uz nju, bude 15-20. u mesecu. Ovaj put nema manje pošto želimo da se ljudi fokusiraju na Metro, a i spremamo neka iznenađenja za novembar...

    OdgovoriIzbriši
  3. U novembru rodjendanska da se salje post expressom svim citaocima :))))

    OdgovoriIzbriši
  4. Hm, možda bude nešto za Wii i PS3, to bi moglo poštom, ali za PC najverovatnije samo digitalno.

    OdgovoriIzbriši
  5. Wii i PS3?!
    This is blasphemy, this is madness!

    OdgovoriIzbriši
  6. Uredu je pod uslovom da se zadržite na poklonima! :D Nama napaćenim PC gamerima ne treba još jedan sajt koji piše o konzolaškim hitovima koje nikada nećemo moći da zaigramo.:(

    OdgovoriIzbriši
  7. Ako niko nece PS3 konzolu... Igroramo posalji je meni. :P

    OdgovoriIzbriši
  8. Izbacite MiNed iz vrtica uzeo je obe lizalice. :P

    Cestitam! xD

    OdgovoriIzbriši
  9. @Bogysha
    :D
    Sta god da se deli u narednih par meseci necu ucestvovati u izvlacenji jer imam par igara koje sam kupio/dobio a jos ih nisam ni probao zbog nedostatka vremena (porodicni problemi, fax,...)
    Srecno svima u narednim izvlacenjima!

    OdgovoriIzbriši
  10. Podsećam još jednom pozvane učesnike, koji do sada nisu to učinili, da nam jave link do svog steam profila kako bismo ih pozvali u gold grupu.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!