14. ruj 2012.

Popust dana: San svakog RPG igrača!

Jedna od najboljih digitalnih prodavnica (povoljne cene u dolarima, redovni popusti, klasici i nove igre, nema digitalne zaštite), GOG.com, nudi "ko zgrabi više plati manje" popust, a snižena su Hasbro izdanja, tj. biseri svake RPG kolekcije - Baldur's Gate 1 i 2, Planescape Torment, Icewind Dale 1 i 2, Temple of Elemental Evil itd.


Što više igara dodate u virtuelnu korpu, manje ćete platiti za svaku od njih! Kliknite ovde da posetite stranicu sa uslovima promocije.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 11:

  1. Ow, come on! Stedim da kupim Skyrim, a sad ce me ovo baciti mesec dana u nazad finansijski. :-( :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovakav sistem nije dobar za one koji žele da kupe samo par igara. Treba da kupite šest igara da bi došli do popusta od 50% što je neki standard za većinu sniženja na GOG-u. Bar je kul što popust nastavlja da se skalira ako već imate neke od ovih igara.

    OdgovoriIzbriši
  3. Da, ali veliki popusti za samo jednu ili dve igre su vec standard na svim servisima. Ovo je novo i zanimljivo. :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hmmmm
    Ne znam koliko je pametno kupovati neke od ovih klasika sada kada uskoro izlazi Baldur's Gate EE a posle toga će i Baldur 2 dobiti sličan tretman. Beamdog planira EE izdanja i za ostale Infinity engine klasike! Ako mene pitate bolje je malo sačekati pa posle odigrati te igre u modernijem ruhu! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Klasike su klasike. Half Life 1 cu kupiti onakav kakvog su ga izbacili zato sto je to HL1, a ovaj novi mod koji je prilagodjen konzolasima cu igrati, ali ne ocekujem previse od njega. Ista logika vazi i za BG serijal.

    Rimejkovi mogu da budu dobra stvar, ali radije bih da naprave nove igre nego da nam vade pare usminkanim starima...

    OdgovoriIzbriši
  6. @Marko F.

    "ovaj novi mod koji je prilagodjen konzolasima cu igrati, ali ne ocekujem previse od njega."

    Čekaj, misliš na Black Mesa Source? Ako je tako, po čemu je to prilagođen konzolašima kad konzole uopšte ne podržavaju modove? :)

    A BG remake je i dalje ista igra samo što će biti optimizovana za današne računare, sa višim rezolucijama, boljim zvukom i par novih questline-a. Čak je i grafika ostala ista.

    Što se tiče popusta, isplati se samo ako kupiš sve igre.

    OdgovoriIzbriši
  7. @Skylite
    Po tome sto je igra skracena (izbacene su "dosadne deonice"), olaksana, gameplay vise podseca po fluidnosti na neku od modernih igara tipa halo.

    Sto se igara tice, tu sam tradicionalista - igra se igra onakva kakva (kakvom?) je izasla. Modovi su ok (TES npr.), modovi koji u potpunosti menjaju igru su ok (Fall from Heaven za Civ IV), ali rimejkovi koji zadrzavaju staru igru a modernizuju je su nesto zbog cega se, potpuno iracionalno, jezim.

    U stvari lazem. Nemam nista protiv osvezenja endzina (CS Source), ali imam protiv modernizacije gejmpleja. Promotivni video za Black Mesu koji sam gledao nije podsecao na orignalni HL1.

    Ne znam zasto, skeptican sam sto se novog BGa tice. Znam da je istina to sve sto si nabrojao, ali nemam neki utisak da ce to biti bog-zna-sta.

    OdgovoriIzbriši
  8. Čoveče, Black Mesa je ISTA igra u novom endžinu! Jedino što je "izbačeno" je Xen deo ali i taj deo igre će kasnije biti dodat. Radi se o drugačijem okruženju od ostatka igre a i za ovo im je trebalo nekoliko godina, nisu to plaćeni profesionalci već grupa fanova koja želi da rimejkuje Hl sa Valveovim nivoom poliranja.
    Gledao sam Total biscuitov livestream juče i to je baš ista igra uključujući platforming iz prvog lica i skakanje po merdevinama a to su baš stvari koje bi neki mlađi igrači nazvali dosadnim i teškim!

    OdgovoriIzbriši
  9. Upravo igram Black Mesa i potpuno sam oduševljen. Apsolutno se ne može reći da je pojednostvaljen, ista mehanika igre i isti izazovi su i dalje tu. Kvalitet je na nivou Valve igara, toliko je detaljna i verna originalu da je prosto neverovatno da ovo samo mod. Glasovna gluma je odlična, tu je čak i glumac koji pozajmljuje glas Dr. Isaac Kleiner-u u prethodnim igrama. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. @L@zar
    Sami su rekli da su skratili odredjene deonice koje su bile "dosadne", i to u dosadasnjem delu, ne Xenu.

    Aj' dacu joj sansu, mozda taj video sto sam gledao nije docarao kako treba na sta igra zapravo lici.

    OdgovoriIzbriši
  11. A FCUK! Kad sam video Planescape: Torment podivljao sam.. ali nije da je neko snizenje ako uzimas jednu igru, a 9 igara iliti $30, trenutno nemam.
    Steta je, jer je ovo super grupica, koju bih rado posedovao :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!