15. lis 2012.

Chivalry: Medieval Warfare, od sutra u prodaji


Izgleda da War of the Roses nije jedina igra kasapljenja na srednjevekovnim bojištima predviđena za ovu godinu. Chivalry: Medieval Warfare, razvojnog tima Torn Banner Studios, sutra bi trebalo da se pojavi u prodaji na Steam-u. Naslov se igra se iz prvog lica, a fokus je na staroj dobroj borbi prsa u prsa, jer ne postoji opcija za jahanje. Pogledajte u nastavku kako to izgleda.


Inače, igra je bazirana na besplatnoj modifikaciji za Half-Life 2, koja se zove Age of Chivalry. Razvojni tim je zamenio Source kod za Unreal programski pokretač i uveo razne novine, čime su praktično stvorili potpuno novu igru. Čak su imali i kratku, ali uspešnu Kickstarter kampanju! Uzgred, ovaj naslov je isključivo orijentisan na multiplayer. Kampanja za jednog igrača ne postoji, ali moćićete Bot-ove da ubacujete na mape po potrebi. Slede dva promotivna snimka koji prikazuju način borbe.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Uf ovo izgleda sjajno, nadam se da ce biti neka razumna cena. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Razumno hahah :D
    Sudeći po komentarima i uspehu kampanje, svako me se sviđa. Možda bude neki popust kasnije. Dotle, ko hoće može da proba Age of Chivalry, mod je besplatan.

    OdgovoriIzbriši
  3. Играо сам Age of Chivalry и потпуно је ОК! Стварно не видим потребу за плаћањем 20€ за њену унапређену верзију!

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!