3. lis 2012.

Resident Evil 6, žurka uz objavljivanje

Šesti nastavak čuvenog survival-horror serijala, Resident Evil 6, juče je objavljen, i to svečano. Kao što možete da vidite iz snimka u prilogu, Capcom ume da pravi dobre žurke. Postavili su štandiće sa konzolama da bi ljudi mogli da isprobaju igru, a bilo je besplatne hrane i pića, te dobre muzike. E sad, jedino ne znam koliko je primamljivo bilo gledati cosplay ženskih zombija, ali su nekog nedužnog prolaznika definitivno gricnule i "zarazile".

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 13:

  1. Ovaj crap od igre bi, kako stvari stoje, mogao da ubije RE. ORC je već značajno oštetio ugled franšize a RE6 (ubedljivo najveći budžet za neku Crapcom-ovu igru do sada btw)je sada zvanično ubedljivo najgore ocenjena igra iz mainline serijala. Jep, to će se sigurno završiti dobro. inb4 vesti da će next-gen RE biti totalni reboot serijala.

    OdgovoriIzbriši
  2. Konzolaški sajtovi već pišu kako je ovo "odlična pucačina sledeće generacije konzola" :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Mene su ocene stvarno neprijatno iznenadile! :( http://www.metacritic.com/game/xbox-360/resident-evil-6
    Čak je i Gamespot carski popljuvao igru a tek kakav je user score... o.O Nadam se samo da neće otkazati PC port zbog lošeg prijema pošto bih i dalje voleo da probam igru! Vidim da mnogi kažu da je bar Chrisova kampanja dobro urađena ako se igra u co-opu.

    OdgovoriIzbriši
  4. Koji raspad od riba na youtube preview LOL

    OdgovoriIzbriši
  5. Šestica je sramota za RE. Iskreno sam se nadao da ga neće zeznuti nakon petice, ali avaj. To mi je verovatno najdraži serijal jer ga igram od malena i duša me boli kada vidim šta uradiše sa šesticom. Igraću ga zbog priče, ali je nedopustivo da od njega naprave Call of Duty ripoff...GameSpot ga je popljuvao sa razlogom, to je jedini način da Crapcom uvidi da ovo ne valja i da mora drugačije i bolje! Igra u kojoj ti 60-70% vremena gledaš cutsene i QTE teško da se može nazvati igrom. Da ne pominjem potpuno linearne nivoe i nedostatak zagonetki, lošu kameru i kontrole. Još kada sam video da Jake motorom preskače helikoptere i zgrade.....za ovo jednostavno nemam komentar. :facepalm:

    OdgovoriIzbriši
  6. Manji user score do sada nisam video tamo...

    OdgovoriIzbriši
  7. Zanimljivo, IGN ima bolji community feedback. Kakva polarizacija...
    Ali ne vredi, ubacili balkance u igru i izazvali su katastrofu :D

    OdgovoriIzbriši
  8. IGN danas retko ko uzima za ozbiljno (i to sa dobrim razlogom!)ali znaš kol'ko je sati kad ni oni nisu dali ocenu u njihovoj 8.5-10 skali iako se radi o AAA naslovu sa preskupim marketingom. Oh how the mighty have fallen.

    OdgovoriIzbriši
  9. Verovatno je Capcom zaboravio da svim većim sajtovima na vreme pošalje pare za ocene! :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Šta znači stara slava... mnoge igre koje imaju ocenu 5-6 čak ni ne pogledam, a ovo ću igrati i da ima user score čistu 0

    OdgovoriIzbriši
  11. Zato sto su IGN presli u cistu komercijalu, tipa: ako je AAA, ne moze da bude losa.

    OdgovoriIzbriši
  12. Uvek su i bili jer im se može, zato i dobijaju sve kopije igara pre objavljivanja, dok je velika većina igara koje su opisivali dobila znatno velike ocene. Ne preostaje ništa drugo no da ti se smuči situacija koja izgleda kao politička propaganda. Iako bi neki zagriženi ljubitelj serijala zvučao subjektivnije u opisivanju, opet bolje poznaje i razume igru, još od njenih korena.

    Ovde je već problem u samom razvojnom timu. Previše reboot-ova, previše. Trebali su da naprave igru sa novim likovima (stari neka odu u memoare ili neka se pojave na blic), u istom univerzumu, mesto da cede krv iz ostataka lešine.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!