22. lis 2012.

Vigil Games, odlazak strip crtača

Pre tri dana THQ je objavio sličicu predstojećeg, za sada još uvek ne imenovanog i sveže najavljenog, DLC dodatka za Darksiders 2. Da su igre u obliku ribe u jednom velikom okeanu, a mi kao igrači tražimo koju da upecamo, serijal Darksiders bi se sigurno izdvojio kao primerak sa najupadljivijim bojama. Strip izgled, prelep crtež, sve je to zahvaljujući strip crtaču koji je i izmislio taj apokaliptični svet, ali on sada nakon sedam godina  rada napušta svoj razvojni studio Vigil Games, te i izdavača THQ.


Na neki način smo naviknuti da očekujemo najgore kada su posredi ovakva dešavanja. Ipak, Joe Madrueira, suosnivač Vigil Games-a i poznati strip crtač planira da fokusira svoju karijeru u nekom drugom smeru. Verovatno je da želi da objavi još koji strip ili novo izdanje postojećeg, Battle Chasers-a, ali je nama igračima najbitnije to što je izjavio kako veruje u ljude koji su zaposleni u njegovom, sada već bivšem razvojnom studiju. Tako da, treći nastavak ćemo sigurno dočekati, ali bez ovog čoveka za kormilom.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Stvarno šteta što je tvorac Darksiders sveta napustio tim!:( Nadam se da se Darksiders 2 dobro prodaje, dok god je tako videćemo treći deo bez obzira na sve.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!