22. lis 2012.

Otkazan SHAKER: An Old School RPG

Nažalost, nemaju sve kampanje pokrenute na sajtu za društveno finansiranje Kickstarter srećan kraj. SHAKER: An Old School RPG je upravo jedan od tih primera. Trebalo je biti dobra RPG igra, mešavina naučne fantastike i fantazijskog okruženja, te naslov orijentisan na vođenje grupe junaka. Međutim, od ciljnih milion dolara razvojni tim je uspeo da sakupi jedva 250.000, dve nedelje pred krajnji rok kampanje. Rešili su da povuku ručnu kočnicu.


U svojoj zvaničnoj izjavi zahvaljuju se ljubiteljima i onima koji su ih podržali, te kažu da su vrlo svesni igračke industrije i da je ovo bio logičan potez, tačnije humaniji nego da tegle u neizbežnost. Ipak, nada uvek postoji, ko zna šta će im budućnost doneti.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Hm, svet deluje jako interesantno jer obično viđamo igre sa ili high fantasy ili SF svetovima a ove mešavine su jako retke. Stvarno šteta što nisu uspeli da skupe pare!:( Većina old skul RPG igrača je bila zaokupljena Obsidianovim kickstarterom, možda će ovi imati više sreće ako pokušaju ponovo za par meseci...

    OdgovoriIzbriši
  2. Sad sam pogledao kampanju, ne privlaci me da dam novac i ako ga nemam. :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!