24. lis 2012.

Vindictus, Episode 10


Forked Toungues and broken Hearts naslov je 10. epizode za besplatni MMORPG Vindictus, koja završava mračnu priču o dvoje glavnih junaka iz igre. Igrači će iskusiti dramatični kraj kroz dvije nove zone, The Frozen Land i Land of Thunderstorms, kojima vladaju zmajevi Bekros i Siglant.










Dodate su nove misije i dvije raid tamnice. Biće održani i Halloween Events, sa dekoracijama za likove unutar igre i misije koje su dostupne već od 5. iskustvenog nivoa.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Uf ne znam sta da kazem za ovu igru sem prelepa grafika i repetativni gameplay. Steta.

    OdgovoriIzbriši
  2. ^Baš tako. Upravo igram RaiderZ (Open Beta), prati istu formulu samo što je open-word. Za sada je zanimljiv, pogotovo boss bitke (mogu da te uhvate, bacaju, pojedu itd.). Savetujem da probate. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. U odnosu na ostala besplatna korejska MMO ostvarenja, ovo je još i jedno od najboljih. Sakupljanje predmeta za pravljenje opreme smara, ali borba nikako. Dobro, posle pet stotina puta prolaska jedne te iste tamnice, onda defeinitivno :D
    Mada, najbolji im je taj sistem pauze što te u međuvremenu snabdeva poenima potrebnim za otvaranje novih poteza. Ako ne igraš nedelju dana, kada se vratiš i iskoristiš te poene, postaneš besna životinja.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!