26. stu 2012.

DmC, novi video


Novi snimak za akcionu igru DmC, koju razvija Ninja Theory, a izdaje Capcom, promoviše demo verziju koja je pre par dana objavljena. Nažalost, njoj mogu da se raduju samo konzolaši, jer je za PC nema. Iako će sama igra biti objavljena i za računare, prava je šteta što i nas nisu udostojili ovako kratkim, ali slasnim zadovoljstvom.



Naravno, ni u ludilu vam ne bismo preporučili da menjate tabore. Najbolja opcija bi bila da se predselite kod nekoga za koga znate da poseduje Xbox ili PS3 konzolu, privremeni boravak na par dana, bar dok ne isprobate sve nove poteze koje "doterani" Dante izvodi na protivnicima.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Ma kako vidim na kraju ću morati da kupim konzolu! Veliki broj igara nikada ne izađe za PC a druge moramo da čekamo mesecima dok konzolaši uživaju u njima, pa još na kraju neke ispadnu i loši portovi.:(
    Next gen konzole stižu najverovatnije krajem sledeće godine. Situacija tada može postati samo još gora za nas PC gamere.:(

    OdgovoriIzbriši
  2. ^^Pa opet imaš i bisere koji izađu za pc, a nema ih na konzolama... jbg ne može sve.

    OdgovoriIzbriši
  3. Iskreno, što se mene tiče, ne moraju ih ni portat na PC. Jerbo ili ih portaju loše ili čak i kad nije loše taj konzolaški feeling određene igre zna baš ubit gušt. (Trenutno sam posvađan sa Alan Wakeom, a i Assassin's Creed 2 ima svojih boljki koje me nerviraju :P)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!