13. stu 2012.

Najavljen Cities in Motion: London


Cities in Motion je urbana simulacija javnog prevoza, razvojnog studija Colossal Order, a koju je objavio Paradox Interactive. Ako su vam dojadili Amsterdam, Berlin, Helsinki i Beč, nemojte strahovati da je saobraćajnim gužvama došao kraj. Najavljeni dodatak London stiže 20. novembra, po ceni od 5 evra, pa ćete biti u prilici da se zabavite javnim prevozom i ove svetske metrolople.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 8:

 1. Nisam igrao ovu igru al sta ima da stavljaju Helsinki,grad sa najbolje uredjenim saobracajem u Evropi? Sto ne stave Atinu ili Rim?

  OdgovoriIzbriši
 2. To kažeš baš zato što nisi igrao. U ovom naslovu počinješ karijeru službenika za saobraćaj u prošlosti, te paralelno sa razvojem grada moraš da održavaš i unapređuješ saobraćajnu mrežu za autobuse, tramvaje, metro... Nije uopšte lako kad se dodaju posebni zahtevi različitih klasa i zajednica, političara i organizacija.

  OdgovoriIzbriši
 3. Mislio sam na to da malo idu u korak sa stvarnoscu i da daju gradove koji (oduvek) imaju problema sa saobracajem a ne Helsinki koji je totalna kontra toga :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Ma razumeo sam te, ali kakve veze ima stvarna situacija u gradu sa igračima koji moraju ceo sistem da postave od nule, u izmišljenim društvenim i socijalnim uslovima?

  OdgovoriIzbriši
 5. I nema sustinske veze,mislio sam samo kao kozmeticke...

  OdgovoriIzbriši
 6. Jel ovo kao train simulator ili vise kao sim city?

  OdgovoriIzbriši
 7. Obicno su ovakve simulacije pun pogodak za ljude koji ne vole da igraju FPS eplilepticne MP igre.
  Kao i simulacije vozova, roller coaster-a i ostalih covek moze da uziva i klikce :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Lepo je kliktanje ko sim city, ali bi bilo cool i da se uskoci u ulogu masinovodje i obrne krug. ^_^

  OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!