15. sij 2013.

Najavljen dodatak Rise of the Hutt Cartel za SW:TOR

Bioware je za svoj "čuveni" MMORPG Star Wars: The Old Republic najavio dodatak Rise of the Hutt Cartel, koji će u igru ubaciti planetu gde živi samo gay stanovništvo. Da, dobro ste pročitali. Planeta se zove Makeb, a na njoj će svi igrači moći da iskuse čari istopolnih odnosa i da primene intrigantne flert opcije u dijalogu, na sličan način kao što su to radili u Mass Effect-u.

Naime, iako se hvale kako promovišu nešto što je normalno u modernom svetu ili uopšte, a čega navodno nije bilo u drugim igrama, Bioware ovo planira da naplaćuje! Ako vaš lik nije određenog nivoa, nećete moći tek tako da svratite na Makeb. Dakle, svako ko planira da poseti ovu egzotičnu planetu, moraće da preskoči nekoliko "prepreka".

Interesantno je to što je igračka zajednica smislila termin za ovaj novi potez Bioware-a. Zovu ga "pay to gay", a nisu ni toliko daleko od istine.

Pretplaćeni na SW:TOR moći će da naruče Rise of the Hutt Cartel po specijalnoj ceni od desetak dolara, dok će Free2Play igrači morati da ga plate dvadesetak.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!