29. sij 2013.

Rush Bros, prvi utisak

Nezavisni razvojni tim XYLA danas je objavio igru Rush Bros, platformu u kojoj se dva DJ-a trkaju kroz muzikom ispunjen svet, prepun prostornih zagonetki. Bili smo u prilici da ranije danas isprobamo igru, a snimak uz zvučni komentar možete pogledati u nastavku članka, ukoliko ste propustili prenos uživo.



Igra podržava takmičarsko igranje na jednom, podeljenom ekranu, ili putem interneta. Za spisak prodavnica u kojima je dostupna pročitajte raniju vest.

Primerak igre za testiranje ustupio razvojni tim XYLA



Autor teksta, Nikola 'Walker' Bulj, jedan je od tri osnivača i urednika Igrorama bloga.

Saradnik je mesečnika "Svet kompjutera" od aprila 2008. godine do danas. U toku 2010. godine bio je jedan od urednika mesečnika "Gameplay", za koji je povremeno pisao i ranije. Učestvuje u radu nekoliko internet prezentacija i projekata, a godinu dana je pisao i za TV emisiju "Play Games".

Sve recenzije ovog autora

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Sjajna igrica, malopre sam pogledao snimak na Igrorama twitch kanalu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. "Виииии...!!!" XD
    Једино што се мења у зависности од музике јесте позадина и можда врло мало ритам померања замки

    OdgovoriIzbriši
  3. To sam primetio i ja kasnije, ali u trenutku dok sam igrao sam obraćao pažnju na druge stvari, pa zato nema pomena u komentaru. Da li promena pozadine utiče na još nešto, da li bi razlika bila veća u odnosu na ritam... ostaje da se vidi tokom podrobnijeg testiranja.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!