2. velj 2013.

Najavljen War of the Roses: Kingmaker Edition


Fatshark, u saradnji sa izdavačem Paradox Interactive, najavio je posebno izdanje njihove MMO igre za prvi kvartal tekuće godine. Pored toga od 6. februara ćete moći da potpuno besplatno skinete osnovnu igru i uživate u čarima krvavih srednjevekovnih bitaka.

No ipak postoji kvaka, jer je u ovoj probnoj verziji onemogućeno otključavanje boljih oružja i klasa, tj. osuđeni ste da igrate sa onime što je dostupno na početku, bar dok se ne mašite za novčanik i kupite igru. U svakom slučaju dobrodošao potez jer ćete ovako iz prve ruke moći da procenite da li vam se igra dopada ili ne.

Igračima koji već poseduju War of the Roses, Kingmaker otključava pristup svim primercima oružja i oklopa koji su se pojavili od izlaska igre do danas. Prisutna su i dva nova moda igranja: assault i assault castle, u kojima će timska igra doći do punog izražaja. Paradox je najavio i da će uskoro objaviti poseban DLC sa poznatim britanskim glumcem Brajanom Blesedom u ulozi naratora, a tu je i jedan besplatni DLC sa novom šumskom mapom.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Divno F2P, al ipak bi voleo da imam svoj primerak. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Pa dobro, ljudi, hoćemo da se koljemo međusobno? :D
    U sukobu mišljenja kao da nema gubitnika, ovde makar zaradi oštricu mača u grkljan i rešena stvar.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ocemo. Ali ja bi voleo da imam full igru da ne moram da budem Training Dummy za igrace koji su je kupili (zbog moje krs opreme). :(

    OdgovoriIzbriši
  4. Eh, pa šta hoćeš, da budeš Planina, Pseto i Kraljeubica odjednom?
    Prvo počinješ kao Podrik, pa makar bio i štitonoša nekoj mišićavoj plavuši :D

    Kad smo kod toga, nema u igri female knight, jel' da?

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!