12. velj 2013.

Stiže igra 99 spirits


Samostalni izdavač Fruitbat Factory radi na lokalizaciji japanske roleplay igre po imenu 99 Spirits, koja donosi zanimljiv i nov sistem borbe u kojem igrač mora da odgonetne pravi identitet neprijatelja, da bi mogao da ga porazi. Igra je gotovo spremna za objavljivanje, te se našla na Steam Greenlight stranicama i čeka odobrenje za prodaju.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Fino izgleda ali više bih voleo da recimo Valve iskoristi svoje dobre odnose sa Square Enixom u ubedi ih da portuju Final Fantasy 13 i druge svoje nove japanske RPG igre na PC. Bzvz je što je ozbiljan JRPG takva retkost na PC platformi!

    OdgovoriIzbriši
  2. Pa ne može...posebno ne ova kompanijica. Square bi unajmili neki drugi tim, svoj pre svega. Fruitbat Factory radi na zanimljivim indie naslovima, ne na gigantima. Ne znam ni da li ima još ovakvih kompanijica koje se bave isključivo prevodima.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pa nisam ni mislio na ove likove već da Valve ubedi sam Square Enix da počnu sa portovanjem svojih JRPG igara!
    http://gamasutra.com/view/news/177991/Steam_Japan_and_missed_opportunities.php#.URrMYDXcD3A
    Ovo sam pročitao pre nekoliko meseci i navodno su kontaktirali neke japanske developere ali samo siću, sada su na Steamu one YS igre i taj Half Minute hero a kažu da će biti još nekih igar uskoro ali sve su to samo stariji ili indie naslovi. Ne razumem zašto ne pokušaju nešto sa Square Enixom pošto oni stalno hvale Steam, mislim da uopšte ne bi bilo previše teško da portuju FF XIII i XIII-2 jer igre koriste njihov multiplatform engine, FF XIV MMO za PC koristi isti engine i ljudi kažu da je vrhunski optimizovan i super izgleda (iako je sama igra po komentarima krš:D).

    OdgovoriIzbriši
  4. Uh, morao si linkom da probiješ kroz stranicu :D

    Vidi, ja kontam da idu na siguricu. Japanci imaju tržište svoje koga se drže, ono im je najbitnije. Šteta je zaista ne odigrati takve igre, ali doći će jednog dana na Steam možda.

    Ovakve firmice kao što je Fruitbat Factory prave neki pomak. Mali, ali siguran. Ko zna šta će biti kroz par godina.

    OdgovoriIzbriši
  5. Pesmica je kawaii i uberOdma sam glasao za njih na Greenlight-u. ^_^

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!