20. velj 2013.

Uskoro DLC Vergil's Downfall za igru DMC

Izdavačka kuća Capcom javlja da će 6. marta biti dostupan paket dodatnog sadržaja Vergil's Downfall za igru DMC: Devil May Cry. Po ceni od 8.99€ bićete u prilici da zaigrate kao Danteov brkati brat, što znači nove deonice, dodatno oružje, nekoliko časova nove priče, kombo-potezi... Igrači koji su prilikom ranog naručivanja dobili besplatno ključ kojim se aktivira ovaj dodatak, sada će moći da ga primene i naravno, neće morati da plaćaju ponovo.









Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Živo me interesuje šta se desilo sa njim i gde je otišao.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako je ovo dobra igra!:D Možda najbolja igra ovog tipa koju sam odigrao, očekivao sam da će biti dobra ali ipak me je iznenadila. Za DMC 3 i 4 se na primer uopšte nisam trudio da igram na većoj težini i da ganjam scorove ali ovoj igri se stalno vraćam od kad sam je prešao! Jedva čekam DLC!:D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne bih da spojlam, ali sviđa mi se što su sve nekako uklopili da bude razumljivo. Nije više Dante+Demoni=igra i to je to. Sada priča ima više smisla, nije toliko apstraktna, sve se poklopi. Ali Vergilije...crni Vergilije.

    Btw, Drekavac FTW!

    OdgovoriIzbriši
  4. Pustili su jutros besplatni Blood palace DLC, to bi trebalo da pruzi dovoljno izazova svima koji su vec presli igru a ne mogu da docekaju Vergilov DLC.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!