14. ožu 2013.

Najavljen Sniper Elite 3

Nakon veoma uspešnog Sniper Elite V2, Rebellion i 505 Games su objavili da rade na nastavku koji bi u prodaji trebalo da se pojavi sledeće godine. Priča će i dalje pratiti OSS-ovog elitnog snajperistu Karla Ferburna kroz Drugi svetski rat, a tvorci igre obećavaju da će se u novoj igri naći dosta toga što nismo imali prilike da vidimo u prethodnim.

Radnja igre će se najverovatnije odvijati u Severnoj Africi, a najavljene su verzije za sve aktuelne i konzole sledeće generacije, a naravno i PC verzija. Do početka 2014. i nove igre u serijalu možete se zanimati najnovijom ekspanzijom za Sniper Elite koja zadire u sferu okultnog - Nazi Zombie Army.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Можда је други део и био успешан у смислу продаје, критике, пријема код играча итд. али мени је први део био сто пута бољи. Наравно, чисто субјективно мишљење, плус први део је веома давно изашао.

    Баш ме интересује како ће "снајперски сетинг" да сместе у пустињу.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da kec je bio fantastican! Dvojku nisam igrao, a ovaj "SNIPER ELITE: NAZI ZOMBIE ARMY" je pucaj, pucaj, checkpoint, pucaj, pucaj... "ok" je za ubijanje vremena i nista vise. :(

      Izbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!