13. ožu 2013.

TERA: Rising, više od milion igrača

Gameforge javlja da je MMO naslov The Exiled Realms of Arborea privukao više od pola miliona novih igrača od kada je postao besplatan za igranje, te da je otvoreno čak šest novih servera. Free-to-play verzija igre nosi naslov TERA: Rising, a u njoj trenutno uživa više od milion igrača. Od otprilike milion i po stvorenih junaka unutar igre, najpopularnija je borbena rasa pod nazivom Castanics, a odmah za njom slijede ljudi i vilenjaci. Nakon prelaska u free-to-play u igru je dodata nova tamnica, pod nazivom Crucible of Flame, kao i nova PvP arena, pod nazivom Champion's Skyring, a u planu su pobljšanja za politički sistem unutar igre, koja se mogu očekivati u toku ove godine.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Grind, grind i samo grind =)

    Lepa grafika i dizajn igre, zanimljivi borbeni potezi...ali smor neviđeni i sistem prežvakani. Posle pola sata igranja i prelaženja zadataka tipa "idi i ubi mi 150 vukova", smorila bi se i bubašvaba.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam meni je borba bila super zabavna iz onoga što sam odigrao. Uvek bih pre izabrao ovo nego još jedan MMORPG sa diablolikom borbom!

      Izbriši
    2. Pa kupi taj Guild Wars 2 već jednom :)

      Izbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!