15. tra 2013.

Dosta je bilo, nema više

Skyrim neće više dobiti nijedan DLC. Bethesda je zvanično oglasila da su svi iz tima sklonjeni sa projekta. Ne plašite se, nisu dobili otkaz, samo neće više da rade na igri Skyrim. Vreme je da pređu na nešto drugo. Neće da kažu šta, pa je kladionica otvorena.

Da li rade na Fallout-u 4? Da li rade na Skyrim-u 2? Doznaćemo za nekoliko meseci, a u međuvremenu neka padnu opklade. Ja bih rekao da prave nešto sasvim peto, npr. IHRA Drag Racing 2013!


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 8:

  1. Voleo bih da nije Fallout 4 ali verovatno jeste.
    Bethesda ne pravi igre u kojima ja uživam. Imaju svoju ciljnu grupu igrača koji vole to što njihove igre nude, što je sasvim kul, ali meni ni jedan njihov RPG nije legao i ne verujem da ću posle Skyrima ponovo dati šansu nekoj njihovoj igri makar imala i Fallout u naslovu. Oni niti su sposobni niti žele da naprave RPG kakav ja očekujem od Fallout-a.

    Nadam se da će Obsidian u budućnosti dobiti šansu da napravi još Fallout igara, to bih voleo da vidim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je potpuno fer!
      Ja sam recimo uživeo u svakoj njihovoj igri od Morrowinda pa dalje, jedva čekam njihov sledeći Fallout ali shvatam da neki očekuju drugčije stvari od tog serijala.

      Izbriši
  2. Neki dan sam dobio Dragonborn od cg-a, Heartfire imam od prvog dana, meni ne treba ništa više... Dobro, moram da dobijem još onaj sa vampirima.

    OdgovoriIzbriši
  3. Мислим да ће бити неки наставак Fallout-а са доста елемената (механике) из Skyrim-а

    OdgovoriIzbriši
  4. 100% novi Fallout! Još je rano za sledeći TES a nije bilo nikakve priče da spremaju novi IP tako da ne može biti ništa drugo. Bethesda je već obećala više nekoliko velikih najava za ovu godinu (jedna je verovatno i Doom 4),ja očekujem da dobijemo najavu Fallout četvorke na ovogodišnjem E3 sajmu. Samo mi je žao što neće biti novih proširenja za Skyrim pošto sam očekivao bar još jedan DLC kalibra Dragonborna!:(

    OdgovoriIzbriši
  5. Oh, evo nas ponovo u Middle Earth-u...pardon Central Wasteland-u ili kako već. Idemo da kokamo Enklavine "zlikovce", da sprečavamo "odliv mozgova" iz Vault-ova i da vodimo "good-guy rat" sa svim hostile barabama na polupraznoj mapi. Bethesda ume da napravi dobar simulator boga u RPG fazonu, gde prerano nabudženi igrač kažiprstom desne ruke lagodno tuče (čitaj: dezintegriše) sve protivnike na mapi iz dosade.
    Ne, ne želim novi Fallout. Posebno ne od njih.

    Ali šta je tu je, IP je njihov (ispravka, kod njih), Wasteland 2 i Numenera će izaći "uskoro", tako da nije ni bitno koliko će da zaseru. Ono što je sigurno jeste da će nešto kaastrofalno da useru. Dali im ocenu 150 ili preko 9000 (meta-sve-mi-znamo-kritičar), njihov Fallout je bio i ostao smrdljiviji od psećeg proliva. Samo su kupili dobru farbu da ga oboje, da bude lepo za oči.

    OdgovoriIzbriši
  6. Fallout 4 is coming, that much we know
    http://www.oxm.co.uk/51940/features/fallout-4-how-bethesda-can-make-use-of-next-generation-hardware/
    http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_4

    OdgovoriIzbriši
  7. Fallout 4!!! DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ! :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!