5. tra 2013.

Drugi svet poparen za godišnjicu

Another World, kultna igra iz Zlatnog Doba naći će se, u čast 20. godišnjice, na Steam-u. Za one koji su devedestih piškili u pelene i jeli kaku, evo prilike da se upoznaju sa jednom od najboljih igara na svetu. 

Another World je doneo zanimljivo kadriranje i režiju inserata, zajedno sa neobičnom mešavinom platforme, avanture i akcije. Zahvaljujući jednom od autora Eriku Čahiju i razvojnom timu DotEmu, igra se našla na Steam-u. Osim što je postavljena na tu mrežu, igra je ponešto osvežena grafički, a osavremenjen je i zvuk. To je ta grafa, samo su ubačeni neki svetlosni efekti i senčenja.



Za one koji ne veruju u osveženja i te budalaštine, biće omogućeno igranje autentične stare verzije. Osim toga igra donosi i tri nivoa težine, laki za vas mlade koji niste navikli na veoma teške igre, zatim normalan mod za nas koji smo igrali originalnu igru i hardkor mod za psihopate kojima je ono bila lako.



Uz igru dobija se i dnevnik razvojnog tima kao i dokumentarac o tome kako je rimejk napravljen. Za 9.99 EUR stvarno dobra ponuda.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Probao sam ovo kao klinja, uvek sam stizao do onog psa na pocetku sto ide posle crva, i on me je redovno ubijao. Bas cu da probam ponovo, sad sam makar iskusniji.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pa ja sam ovo igrao O.o ... pre nego što sam naučio azbuku :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!