12. tra 2013.

Igrorama na programu "B2S - Blogeri studentima"

Udruženje studenata informatike "FONIS" okuplja mlade, buduće IT stručnjake i pomaže im da učestvuju na raznim skupovima, kursevima, takmičenjima, seminarima, projektima i uopšte u iznalaženju načina da steknu praksu u oblasti informatičkih tehnologija.

Jedna od aktivnosti FONIS-a jeste i pogram "Blogeri studentima". Evo šta sami kažu o tome:

"Projekat Blogeri studentima je osmišljen kao serijal predavanja najpoznatijih blogera iz Srbije i regiona poput Dragana Varagića, Istoka Pavlovića, Ivana Minića, Miloja Sekulića i drugih je tokom dve godine posetilo preko 2000 studenata sa 32 fakulteta. Ove godine projekat predstavlja jedan veliki izazov. Ljudi su uglavnom na raznim događajima, konferencijama i seminarima slušali i pratili blogere i njihove priče. Ovaj put bi trebalo pronaći nešto novo, interesantno što još uvek nisu čuli a sigurno će ih zanimati. Projekat će se održati u pet dana, tokom kojih će blogeri svojim predavanjima imati priliku da zainteresuju studente, prenesu im svoja znanja i iskustva, i odgovore na mnogobrojna pitanja. Period održavanja predavanja je od 16. do 30. aprila na Fakultetu organizacionih nauka. Teme o kojima će blogeri pričati počinju u IT svetu, a prolaze kroz putovanja, društvene mreže, PR, obuku zaposlenih, savete pri zapošljavanju i mnoge druge aspekte svakodnevnog života."

Zašto mi sad prenosimo ovu vest? Zato što je na programu u nedelju, 28. aprila u 14h predavanje koje drži u ime naše drage Igrorame, Ranko Trifković, saosnivač i urednik (tj. ja). Predavanje se održava na FON-u u Beogradu, u amfiteatru 015, a naslov je "Od kulta do ilegale". Neće biti dugo, pričaću uglavnom o tome kako je nastala Igrorama i zašto, te šta smo sve postigli i kako smo se odlučili za kvalitet, a ne kvantitet.

Vidimo se tamo.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 9:

  1. Srećno tamo ;)
    Bilo bi lepo kad bi bio neki snimak.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne zavisi od nas, al' ako budu snimali tražiće Ranko dozvolu da okačimo.

      Izbriši
    2. Imam stativ, imam kameru, eventulano mi treba dodatni izvor energije (uticnica) da ne umre baterija. :D

      Izbriši
  2. Samo da bude snimak, porfavor!
    Radim taj dan, maltene ceo, otprilike mogu da se izmuzem s posla samo zbog Ramštajna uveče. Arrrgh...prokleti april. Em kiša em sve zakazano u nezgodan trenutak po mene.

    OdgovoriIzbriši
  3. Iscimacu se do mrskog mi faksa ukoliko mi noga bude bila u upotrebljivom stanju do tada pa cu uvatiti i snimak :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!