5. tra 2013.

Mračne duše izlaze iz PC-a

Igra Dark Souls 2 isprva je najavljena samo za konzole, sa PC-verzijom koja bi izašla kasnije (čitaj - kad je portuju). Međutim, zvanični sajt osvežen je novim sličicama i novim podacima, između ostalog najavljeno je da će u isto vreme kad i za konzole izići i pravoslavna, tj. PC-verzija. 


Uz poruku "Go Beyond Death", igrači mogu da se pretplate na igru u prodavnicama GameStop ili EB Games.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 8:

  1. ahaha, "pravoslavna" :D :D a nasmija me :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Tako je!
    Death, death everywhere... :D
    Iako užasan port, Dark Souls: Ready to Die je neverovatno dobar, pa čak i sa minimalističkom pričom koja može da se interpretira na više načina. Ukratko, PC verzija Dark Souls 2 igre je najbolja stvar koju su najavili. Već su se ljudi primili.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Smešna stvar je da je taj užasan port jedne japanske igre za konzole i dalje mnogo više PC igra (na toliko načina!) od velikog broja novijih PC ekskluziva, da ne spominjem multiplatform igre američkih i evropskih kompanija.:)

      Izbriši
  3. Ubeđen sam da će Dark Souls 2 biti mnogo bolji port, PC verzija je odmah potvrđena i igru su novinarima prvo i predstavili na PC-u sa sve DX11 efektima!:D

    OdgovoriIzbriši
  4. Najverovatnije ću preorderovati PC izdanje čim se ukaže prilika za to. Ne želim da igram ovo na konzoli iako će PS3 sigurno opet imati daleko najjaču online zajednicu. Samo se nadam da će online komponenta na PC-u ovaj puta biti funkcionalnija, i da će ovaj puta uraditi nešto sa hebenim cheaterima.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čekam potvrdu da će drugi deo koristiti steamworks (i to stvarno steamworks, a ne opet bedni GFWL s tim što opet zahteva aktivaciju na Steamu). PC logo na zvaničnom sajtu više ne vodi na xbox.com/LIVE stranicu, sam MS je batalio GFWL i prešao na steamworks za svoje nove PC igre...

    Držim palčeve.

    OdgovoriIzbriši
  6. Pih, ja ni keca nisam igrao. :(

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!