4. tra 2013.

Raspucaše li ti se opanci?

Igra Defiance, žanra MMOFPS, pokrenuta je tik ispred premijere prateće TV serije koja će ići na kanalu SyFy.

Defiance je zamišljena kao multiplatformska pucaljka za internet. Posle pet godina razvoja konačno je stigla. Priča se vrti oko lova na blago. Planeta Zemlja je, naime, sasvim promenjena, a igrači su u ulozi Ark Hunter-a, koji love ostatke vanzemaljske tehnologije. Zvuči kao Borderlands, ako mene pitate.

Igrači mogu da se udružuju, igraju sami, da biraju vrstu naoružanja, stil akcije, tu je i nekakav rat kome mogu da se priključe da bi uživali u čarima bojišta. Igra košta 49.99 EUR, a posle se dokupljuje valuta iz igre, nema pretplate.

Raspucajte se, samo pazite na opanke.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Nazalost izgleda kao zesce djubre od igre, a cena od 49.99 EUR je idiotski prevelika. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, toliko sam uštekao samo za GW2 :D

      Mene je brinulo to što previše podseća na Border, ali se pitam sada kakva je ta saj-faj serija. Moraću da pogledam koju epizodu.
      Onoliko koliko sam mogao da vidim na netu, izgleda da ciljna publika (daklem Xbox) ima teške probleme. Šteta za Trion doduše, imaju mogućnosti i dara da naprave sjajna stvari, ali ovo je...tek prosek izgleda :/
      Ipak, ne verujem da je ovaj MMO baš toliko loš koliko ga svi psuju.

      Izbriši
  2. Igra je sudeći po komentarima u ovom trenutku fail, ali sa druge strane to znači da je F2P izdanje samo pitanje vremena a do tada će valjda popraviti i deo problema!:D

    OdgovoriIzbriši
  3. ММО игре заобилазим у веееееееликом кругу али овај концепт ми надасве привлачан, но са тренутном ценом 50 евра ми не пада на памет да је купим. Иако сам велики љубитељ серија из SyFy продукције, бојим се да неће бити занимљива без игре, или једноставно не потпуна.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!