5. tra 2013.

Red Orchestra 2, nove mape

U periodu od 4. pa do 7. aprila biće traje tzv. free weekend tokom koga možete besplatno isprobati igru Red Orchestra 2 preko online prodavnice Steam. Ovaj vikend je organizovan povodom objavljivanja besplatnog paketa mapa za RO2, a takođe možete kupiti igru za sitne novce i to na više mesta.

Counterattack paket sadrži nekoliko novih mapa: Winterwald - zimska mapa u kojoj Rusi brane strateške položaje na brdu od napada Nemaca, Arad 2 Tanks - stara prerađena mapa iz prvog dela igre, ovoga puta sa ubačenim tenkovima, Rakowice - još jedna prerađena mapa, ovoga puta su Rusi u ulozi napadača, a Nemci pokušavaju da odbrane aerodrom u Poljskoj, Stalingrad Kessel - jedna od najigranijih mapa iz prvog dela, u dvojci se sada pojavljuje u novom ruhu. Inače ovo su mape koje je igračka zajednica napravila kroz Steam Workshop, samo su momci iz Tripwire-a odradili završno poliranje.


Red Orchestra 2 je tokom trajanja ove F2P akcije i na 85 % popusta na Steam-u tako da igru možete pazariti za svega 2.69 eura. Međutim, u toku je još bolja ponuda. Humble Indie Bundle je od nedavno počeo da organizuje nedeljne rasprodaje po zaista povoljnim cenama. U okviru ovonedeljne ponude je prvi i drugi deo igre Red Orchestra za samo 1 $. Ukoliko platite 2.9 $ ili više dobićete još jednu igru iz Tripwire kuhinje - Killing Floor sa svim DLC-ovima. Naravno, sve igre iz paketa se aktiviraju na Steam-u, a ponuda traje još 4 dana.



Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Ima li zainteresovanih da se nađemo na nekom serveru pa da zajedno poigramo? :)

    OdgovoriIzbriši
  2. U noveee mapeee, moracu da vidim kakve su! :excited:

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!