20. sij 2014.

"Lopovi" na GMG-u

Nova igra iz šunjalačkog Thief serijala izlazi krajem februara i tim povodom GreenManGaming online prodavnica igara organizuje lepu rasprodaju tokom naredna dva dana, a tu su i nezaobilazni vaučeri koji vam donose još dodatnih popusta. Nisu samo Thief igre na popustu, ima tu još dosta toga.


Prvo da napomenemo da vaučer 1WDO6K-KWDFJQ-U1E7AI još uvek važi i doneće vam dodatnih 25 % popusta na sve igre, uključujući i ove koje su već na sniženju. Specijalno, ako želite da preorder-ujete najnovijeg Thief-a, umesto standardnog vaučera upotrebite ovaj: O0WY4L-JHKGIB-L16NT7 i dobićete popust od 30 % na igru THIEF

Na popustu od 75 % su stare Thief igre (pojedinačno ili sve tri u paketu), zatim Just Cause igre i njihovi DLC-ovi, i na kraju Sleeping Dogs takođe sa DLC-ovima. Sve je ovo na sniženju od 75 % i traje do 22. januara u 5 časova popodne.

Prilikom kupovine na GMG-u za svaku kupljenu igru dobijate i simboličan povraćaj novca u iznosu od 0.1$ koji možete iskoristiti prilikom neke od sledećih kupovina u ovoj prodavnici. Takođe vas podsećamo da je u toku beta testiranje Playfire i GMG sistema nagrađivanja, pa ukoliko posedujete neku od igara sa spiska napravite Playfire nalog i krenite u lov na achievments-e.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!