14. sij 2014.

Najavljena igra Evolve

Ako želite da napravite odličnu multiplayer igru onda bi najbolje bilo angažovati tim koji ima iskustva u tome. Veliki 2K svakako je igrao na tu kartu jer su angažovali Turtle Rock Studios, koji prosto vrcaju od iskustva. Za one koji su zaboravili Turtle Rock je sarađivao sa Valve-om i zajedno napravili jednu od najigranijih co-op igara danas Left 4 Dead (1 i 2), kao i CS: Source i Condition Zero. Njihov novi multiplayer projekat nosi naziv Evolve.

Iz prilično šture najave saznajemo da je u pitanju (zamislite) kooperativna pucačina smeštena u daleku budućnost na standardno negostoljubivu planetu, gde se timovi od po četiri lovca suprotstavljaju moćnim autohtonim zverima, čisto sporta radi. Klasična co-op pucačina iz prvog lica, rekli bi neki. I ne bi pogrešili, ali samo ako se odluče da igraju kao lovci. Ako se opredelite za agresivne pripadnike lokalne faune onda će to biti potpuno drugačije iskutsvo sa pogledom iz trećeg lica.
Kao prva igra iz 2K-a za konzole nove generacije, Evolve će se pojaviti na jesen ove godine. Ne brinite, ništa bez PC verzije koja neće izostati.

Za više informacija u vezi igre možete pratiti njenu zvaničnu stranicu ili naš blog.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Za sada zvuči veoma zanimljivo. Ovi likovi znaju svoj posao, nadam se još jednoj co-op zarazi.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!