9. sij 2014.

Za nepoverovati... Cities in Motion 2 dobio DLC

Ako niste shvatili na prvu loptu bili smo sarkastični u naslovu. Pored mora DLC-ova za prvi deo bilo je za očekivati da će se ista priča ponoviti i sa Cities in Motion 2. Stoga nas Paradox baš i nije iznenadio sa prvom ekspanzijom (kako to oni zovu) inventivnog naziva Marvellous Monorails.

Ovaj DLC u igru dodaje mogućnost pravljenja denivelisanih železnica na jednoj šini (monorail) u vašim gradovima sa izborom između čak pet različitih vučnih vozila i kompozicija. Ovi sistemi najbolje funkcionišu u kružnoj formi, a predstavljaju jeftiniju alternativu klasičnom metro sistemu za povezivanje uzavrelog centra grada sa udaljenim predgrađima.



Cena ovog dodatka je tragikomična i iznosi celih 9.99 $. Da napomenemo da je to polovina cene osnovne igre, a kako je do ponedeljka CiM2 na 50 % popusta na Steam-u izaći će vas isto kao i osnovna igra, ukoliko je pre koji mesec već niste kupili za par dolara u HIB paketu. Eh, umalo da zaboravimo i ono bitno u ovoj vesti... od danas je dostupna i verzija igre za Linux operativne sisteme.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!