10. tra 2014.

MyDream uspešno finansiran

Još jedan dan, još jedna uspešna Kickstarter kampanja. Poduhvat zvani MyDream, otvorena igra građenja i istraživanja po mnogo čemu slična Minecraft-u, prikupio je dovoljno sredstava da bude ostvaren (a sva je verovatnoća da će i dopunski ciljevi biti finansirani). Međutim, sem novca od mušterija, stigla je i podrška Ričarda Gariota, poznatog i kao Lord British, čoveka koji je osmislio i stvorio serijal Ultima.


Ono što je za MyDream jedinstveno je da će kombinovati sandbox osnovu sa elementima RPG-a kao što su napredovanje likova (iskustvo će se zarađivati i gradnjom objekata i pravljenjem predmeta), zadaci (koje će delom praviti zajednica igrača)i slično. Trenutna namera je da po izlasku igra bude bespatna, sa premium dopunama, ali konačna odluka još nije donešena. Igra se trenutno nalazi u Greenlight sekciji Stima, a izlazak se očekuje krajem ove ili početkom 2015. godine.



Više informacija o igri potražite na zvaničnom sajtu, Kickstarter strani ili Twitch kanalu, gde svakog četvrtka od 12 do 14 časova po našem vremenu tvorci igraju igru i odgovaraju na pitanja o njoj.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!