10. tra 2014.

Novi prilagodljivi igrački miš iz Logitecha

Kompanija Logitech poredstavila je najnoviji proizvod iz svog G asortimana, namenjenog igračima. U pitanju je Logitech G502 Proteus Core gejmerski miš. Ovog neverovatno prilagodljivog miša odlikuje senzor od čak 12 000 DPI, mehanički prekidači, kao i mogućnost balansiranja težine.


Glavna karakteristika Proteus Core miša je ekskluzivna Logitechova G Delta Zero tehnologija, s najpreciznijim senzorom na svetu. Kombinujući veliki DPI raspon od 200 pa sve do 12.000 s zero-senzorom ubrzanja i filtriranja i nultim pixel zaokruživanjem, Proteus Core je dizajniran za pružanje visokih performansi u praćenju i brzini bez obzira na to da li je podloga na kojoj ga koristite tvrda ili meka. Da bi se poboljšao fizički osećaj i performanse, Proteus Core ima mogućnost prilagođavanja svoje težine i centra za balans dodatnim tegićima od 3,6 grama (ukupno 5 tegića po 3,6 grama).

Dok većina gejming miševa imaju monolitni ključ tj. ploču koja se može savijati ili uvijati, Proteus Core ima zasebne leve i desne tastere koje pružaju čvrstu i stabilnu platformu, što rezultira preciznijim, izdržljivijim i boljim klikovima. Kako bi se dodatno poboljšao utisak, brzina i preciznost, koristite mehaničke mikroprekidače ispod svakog tastera. Uz to miš ima ekskluzivni dual-mode hyper-fast točkić koji je dodatno poboljšan kako bi se povećala click-to-click preciznost i super brzo skrolovanje pri radu na internetu. Za potpunu kontrolu nad svojom mišem možete koristiti Logitech Gaming Software za reprogramiranje bilo koje naredbe ili makro naredbe na jednoj od 11 programibilnih tastera, zahvaljujući ugrađenom 32 - bitnom ARM mikro procesoru.


Logitech G502 Proteus Core prilagodljivi miš za igrače se očekuje u Evropi u aprilu po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 80 evra.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!