23. svi 2014.

Najavljena igra Metro Redux

4A Games i Deep Silver najavili su Metro Redux za PC i konzole nove generacije, remasterizovane i poboljšane HD verzije METRO 2033 i METRO: Last Light igara optimizovanih za rad u 60 sličica u sekundi.


Metro 2033 je dobio novi fejslift u vidu grafičkih i gemplej poboljšanja iz poslednje verzije 4A pokretača korišćenog u Metro Last Lights-u. Mehanika igranja pretrpela je znatne izmene u vidu naprednije vestačke inteligencije protivnika, poboljšane borbene mehanike i šunjanja, bolje rukovanje oružjem, te nekih stvari koje pozajmljuje iz Last Lighta, poput podešavanja hladnog oružja i nečujnih ubistava.

Metro: Last Light je takođe dobio grafički fejslift i unapređenja mehanike igranja sa novim animacijama ručne borbe i po zahtevu igrača Check Watch i Check inventory opcijama u igri kao i sve dodatke u okviru sezonske propusnice.

Oba naslova će igračima nuditi dva stila igre u zavisnosti od vlastitog izbora. Za one koji više survival horor obe kampanje se mogu igrati u Survival načinu igre, koji se ogleda u ograničenim resurisma, opasnijim i smrtonosnijim neprijateljima i sporijem punjenju saržera oružja. Oni koji više vole akciju treba da odaberu Spartan način gde je Artzom opskrbljen snažnijim brobenim sposobnostima i resursima.

Ako vam sve ovo nije dovoljno, da zabiberi čorbu, tu je i Ranger mod, koji nudi izazovno iskustvo jer nema indikatora zdravlja,preostale municije,trenutnog oruzja,mape.

Metro 2033 i Metro: Last light biće dostupni i odvojeno kao digitalne verzije po ceni od 20 eura, dok ce izdanje igre sa kutijom i diskom koji sadrzi obe igre pod nazivom Metro Redux biti dostupno ovog leta sa cenom od 40 eura. Vlasnici prvobitnih verzija dobiće popust od -50%.



Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Za 2033 jos i mogu da razumem potrebu za fejsliftingom i optimizacijom, ali Last light? Igra stara samo godinu dana da dobija reizdanje? Cist cash grab

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Verovatno će se to još dešavati (i sa ostalim igrama) dok traje ovaj prelazni period na next gen. Ja sam Redux stavio na wishlistu iz razloga što nemam ni original, al sigurno im ne bih ponovo plaćao punu cenu igre za takve stvari.

      Izbriši
    2. Da, slažem se da je OK da prebace 2033 na novi engine itd. ali ovu novu prodavati ponovo zarad sadržaja/opcija koje su mogle u jedan besplatan DLC da se stave, smešno skroz.

      Izbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!