28. ruj 2014.

Igrorama poklanja: Fight the Dragon

Ukoliko ste pročitali naš prvi utisak o igri Fight the Dragon i poželeli da je probate, a niste bili u mogućnosti da iskoristite jednodnevno sniženje od -40% pa je još uvek niste nabavili, znajte da za vas još uvek ima nade, da nije kasno da isprobate avanture koje su priredili igrači ili pak napravite sopstvenu i podelite je sa zajednicom okupljenom oko igre. Ne, ne savetujemo da čekate sledeće sniženje, već jednom srećnom čitaocu ili čitateljki poklanjamo primerak ove igre!


Kako da uđete u nagradno izvlačenje? Pre svega, treba da znate da ga organizujemo uz pomoć nezavisne treće strane koja brine o regularnosti i nasumičnom odabiru dobitnika. Reč je naravno o servisu SteamGifts, molimo vas da poštujete njihova pravila. Dalje, da biste došli do stranice izvlačenja i prijavili se, moraćete da odgovorite na pet jednostavnih pitanja (odgovore možete da pronađete na našem blogu, naravno). Spremni ste?



Ne zaboravite da prvog novembra slavimo jubilarni, peti rođendan bloga... Ko zna šta pripremamo. Jedini način da saznate jeste da nas redovno čitate i pišete komentare, da znamo da ste tu.

Svima koji učestvuju, srećno!

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!