31. ožu 2015.

Ubisoft najavio novu trilogiju u Assassin’s Creed franšizi


Ne, nije šala, ovoga puta u pitanju je nov koncept u vrlo bogatoj kolekciji Assassin's Creed naslova. Britanski razvojni studio Climax Studios zasukao je rukave zajedno sa Ubisoftovim odeljenjem iz Kanade, a rezultat toga je trilogija Assassin's Creed: Chronicles, 2.5D skolujuća akciona igra podeljena u tri etape, sa pričom koja povezuje tri zemlje. Igra je podeljena na tri samostalne epizode smeštene u 16. veku u Kini, 19. veku u Indiji i u Rusiji u 20. veku. Prva od tri epizode će biti dostupna 21. aprila za PC, PS4 i Xbox One dok će preostale dve izaći tokom jeseni. Svaku epizodu možete pazariti posebno,

Prva epizoda smeštena je u 1526. godinu Kinu u doba posrnuća dinastije Ming, gde preuzimate ulogu ženskog pripadnika bratstva ubica koja se zove Shao Jun, koju ste prvi put mogli videti sa legdendarnim Eziom Auditoreom u Assassin's Creed: Embers animiranom filmu.


Heroj druge epizode je Arbaaz Mir, iz novele Assassin's Creed: Brahman , a radnja se odigrava u Indiji u 1841. godini napadom Sik Imperije na Indiju. Sik Imperija je inače bila svojevrsna država Južne Azije, a danas je sastavni deo indije, Kine, Pakistana i Avganistana.


Nakon putšestvija po Indiji, uskačemo u čizme Nikolaï Orelova, ruskog pripadnika bratstva koji se pojavio u novelama Assassin's Creed: The Fall i The Chain, sa tokom radnje nakon čuvene Ruske revolucije Crveni Oktobar u 1918 godini.



Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!