8. tra 2015.

Najavljena dva proširenja za igru The Witcher 3

Razvojni tim CD PROJEKT RED, autori dugo očekivane open world igre The Witcher 3: Wild Hunt, danas najavljuju dva velika proširenja, Hearts of Stone i Blood and Wine. Ova proširenja ne treba mešati sa ranije najavljenom serijom besplatnih dodataka koje će dobiti svi kupci igre. Cena? "Prava sitnica", 25 evra na Steamu za DLC paket koji sadrži oba proširenja! S obzirom na to da cela igra košta 60 evra bez aktuelnog popusta, ispada da ova proširenja donose 40% dodatnog sadržaja u odnosu na glavnu priču... Teško je poverovati u to.


Šta kažu autori? Hearts of Stone vodi Geralta na novu desetočasovnu (ovo uzimam sa rezervom!) avanturu u Ničijoj zemlji i skrivenim kutcima Oxenfurta, gde će pokušati da odradi ugovor za tajanstvenog Staklenog Čoveka. Očekuje ga ništa drugo do prevara, izdaja i sve loše čega možete da se setite. Sa druge strane, Blood and Wine donosi 20 časova novog sadržaja (opet, uzmimo ovu brojku sa rezervom!) i novi region nazvan Toussaint, koji nije dotaknut ratom i gde bezbrižnost i viteški rituali skrivaju prastaru, krvavu tajnu.

Iz CD projekta kažu da igrači ne treba da kupuju ova proširenja unapred, već da sačekaju recenzije... i naravno, prvo odigraju igru koju su već kupili. Nama ostaje da se nadamo da ove misije/regioni nisu već bili u igri pa naknadno "ostavljeni za kasnije", zarad dodatnog novca, već da su zaista prava ekspanzija, kakve smo viđali krajem devedesetih godina prošlog veka.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!