16. srp 2015.

Kaspersky Lab i Blizzard Entertainment su spremili pravu poslasticu za prave igrače

Ovog leta, ljubitelji video igara mogu da iskoriste specijalnu ponudu koju su spremile kompanije Kaspersky Lab i Blizzard Entertainment. Svako ko kupi program Kaspersky Internet Security – multi-device 2015 ili Kaspersky Total Security – multi-device u prodavnicama ili putem interneta, dobiće specijalan poklon: dodatke za igru Heroes of the Storm™, koju je napravila kompanija Blizzard Entertainment,a među dodacima su heroj Muradin Bronzebeard i Magni Muradin tema, koji mogu biti odabrani u igri.


Heroes of the Storm je besplatna mrežna igra u kojoj se brojni Blizzard-ovi junaci timski bore protiv neprijatelja. Timovi heroja i zlikovaca iz serijala Blizzard-ovih video igara, kao što su Warcraft®, StarCraft® i Diablo®, ulaze u jedan zajednički svet i nailaze na izazove na različitim bojnim poljima, koja utiču na strategiju i način igre.

Igrači koji kupe bezbednosne proizvode kompanije Kaspersky Lab, dobiće prvoklasnu zaštitu od svih vrsta savremenih sajber pretnji sa kojima se mogu susresti prilikom svakodnevnog korišćenja računara. Sajber kriminal više ne predstavlja samo krađu šifara za bankovne račune i dosađivanje spam porukama, već je postao ozbiljan problem i za igrače. Kompanija Kaspersky Lab je, do ovog trenutka, registrovala više od 4 miliona različitih malver programa koji napadaju isključivo igrače. Zaštitni programi Kaspersky Internet Security – multi-device 2015 i Kaspersky Total Security – multi-device imaju poseban režim koji se zove ’Game Mode’, koji, kada se aktivira, omogućuje programu da radi uz minimalne smetnje, umanjuje trošenje sistemskih resursa i isključuje notifikacije kada se igrica pokrene.

Specijalna ponuda za Heroes of the Storm će biti aktuelna od juna do avgusta u Južnoj Americi, Bliskom Istoku, Africi, Turskoj, istočnoj Evropi, Belorusiji, Ukrajini i Moldaviji.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!