28. kol 2015.

Logitech predstavlja dva noviteta u svetu slušalica

Logitech dizajnira proizvode koji su svakodnevno prisutni u životima ljudi, povezujući ih s digitalnim iskustvima. Pre 30 godina Logitech je započeo povezivanje ljudi putem računara, a sada dizajnira proizvode koji spajaju ljude kroz muziku, igre, video i računarstvo. Ovom prikom vam predstavljamo G seriju slušalica konkretno nove Logitech G933 Artemis Spectrum i Logitech G633 Artemis Spectrum, slušalice namenjene igračima. Logitech G633 su žičane slušalice, dok Logitech G933 omogućavaju da u audio zapisima uživate žičano ili bežično uz 2.4GHz bežičnu povezivost s minimalnim zastojima. Logitech G633 i G933 su prve slušalice koje nude i Dolby i DTS:X surround zvučne mogučnosti za igrače. Krase ih i napredne, patentirane Pro-G audio jedinice napravljene od mrežastog materijala koji omogućava pravi audiofilski ugođaj. Bilo da slušate muziku ili igrate igru, Pro-G audio jedinice pružaju čist i precizan zvuk visokih tonova sa dubokim basom, upravo onakav kvalitet zvuka kakav očekujete od vrhunskih slušalica. Pro-G audio jedinice i surround tehnologija pružaju realističnost u igri, omogućavajući da jasno čujete neprijatelje, ili posebne zvučne signale. DTS:X tehnologija koristi kalibrisanje i obradu koja igračima i zaljubljenicima u zvuk donosi, kao nikad do sad, zvuk nalik studijskom, podržan od 7.1 sistema kojim se može podesiti zvuk prema sopstvenim željama. Kombinacija DTS: X i Dolbyjeve duge istorije filmskog zvuka ima za rezultat uistinu neverovatno iskustvo zvuka, sto će igrači posebno ceniti.


Slušalice su u potpunosti prilagodljive, imaju RGB rasvetu, zvučničku ploču s pozadinskim osvetljenjem i programibilne G tastere. Kad se povežu s Logitech Gaming softverom možete prilagoditi podešavanja zvuka, stvoriti sopstveni profil ili jednostavno sačuvati svoje omiljene ekvilajzere i podešavanja. Sav taj audio spektakl za uši, treba i vizuelno ispratiti, pa su domišljati inženjeri Logitechove laboratorije za razvoj došli na ideju da ugrade RGb osvetljenje, koje možete podesiti u rasponu do 16,8 miliona boja, te dodeliti prilagođene makro naredbe na tri programibilna G tastera.


Logitech G633 i G933 rade na stonim računarima, mobilnim uređajima i konzolama, uključujući PlayStation 4 i Xbox One. Logitech G933 ima jedan USB i dva analogna ulaza koji povezuju i spajaju zvukove s najmanje dva uređaja, dok Logitech G933 ima jedan USB miks adapter i dva analogna ulaza koji povezuju i spajaju zvukove do tri uređaja.
Osim toga, Logitech G933 radi i na kućnom bioskopu (preko USB porta i RCA audio izlaza) i pruža savršen bežični doživljaj, tako da možete slušati muziku u svojoj dnevnoj sobi preko svih medija vezanih na kućni prijemnik ili TV.


Logitech G933 Artemis Spectrum bežične slušalice i Logitech G633 Artemis Spectrum slušalice očekuju se u prodaji u septembru, po ceni od 199 evra za G933 model, odnosno 169 evra za G633 model.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!