9. ruj 2015.

The Witcher 3: Wild Hunt dobija nova proširenja

CD Projekt Red potvrdio je da će novo proširenje pod nazivom Hearts of Stone biti dostupno od 13. oktobra za PC, Playstation 4, te Xbox One konzolu. Donosi nam 10 sati novih sadržaja, uključujući nove likove, nove avanture u Ničijoj zemlji, nove romanse, te potpuno novu priču koja zavisi od izbora koje igrači naprave tokom igre. Novo proširenje nam predstvalja i nešto što autori zovu Runewords, i kažu da će to imati veliki uticaj na mehaniku igranja. Novi sistem donosi mogućnost eksperimentisanja sa primenom različitih strategija i taktika, jer će uticati na pojedine aspekte borbe. Novi dodatak je prisutan u samoj igri tokom misija, a možete ga odigrati i nakon što završite originalni scenario. Potreban vam je 30. nivo za Geralta.



Trenutna cena Hearts of Stone proširenja iznosi 7.7 eura, pošto je na akciji, a regularna cena nakon akcije biće 9 eura. Možete ušedeti novac kupovinom sezonske propusnice čija je cena u ovom trenutku 22.49 eura. Tu je i posebna verzija proširenja koja košta 20 eura, uz koju dobijate i dva špila Gwent karti. Ko već poseduje sezonsku propusnicu, može putem ovog linka da ispuni formular uz prilog dokaza kupovine, i dobije posebni kod za kupovinu špila putem prodavnice.




Mislili ste da je to sve za našeg Geralta. E pa momci iz razvojnog tima ne misle tako. Geralta očekuju i nove avanture u Toussaintu, regiji u drugom proširenju pod imenom Blood & Wine. Drugo proširenje izlazi tokom prvog kvartala 2016. godine, i doneće nekih 20 sati materijala a koštaće 20 eura.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!