14. lis 2015.

Geralt i kameno srce

Svima nam je pao kamen sa srca. Drugari iz tima CD Projekt Red ne biše srca kamenoga, već objaviše proširenje igre The Witcher 3: Wild Hunt, po nod naslovom Hearts of Stone. E, sad. Geralt tu sreće nekakvog čoveka od stakla. Valjda je to u redu, I staklo potiče od nekakvog kamena, sunac mu, ako se dobro sećam poznavanja prirode i društva.

Elem, nemojte me kamenovati zbog ovih digresija, tek Geraltić je opet upao u nekakav sos i ruku na srce, produžio zabavu na još deset sati. Biće tu novih čudovišta, novih likova, a Geralt će opet nekoj dami slomiti srce.

Za nas sa jeftinijim ulaznicama, to je to. Oni kojima u džepu zvecka drago kamenje mogu da se pretplate na Expansion Pass. Ovo proširenje imaće naslov Blood and Wine i stiže polovinom 2016. godine i donosi novu pustolovinu za koju srčani developeri obećavaju da će trajati bar dvadsetak sati. Zanimljivo je da se ovog puta Koljač iz Rivije seli u ratom netaknut Tusen (Toussaint) gde se jede i pije koliko ti srce ište, ali veseli običaji kriju nekakvu zlokobnu tajnu.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!