1. lip 2016.

Mafia III Collectors Edition - Šta će biti unutra?

Izdavačka kuća 2K i razvojni tim Hangar 13 danas su objavili do sada nepoznate detalje kolekcionarskog izdanja igre Mafia III. Unutra će se, pored same igre, naći licencirani muzički albumi sa numerama iz igre - na vinilu (!!!), štampani materijal licenciran od Playboya i Alberta Vargasa, te mnoštvo drugih materijalnih i digitalnih predmeta. Kolekcionarsko izdanje biće dostupno za PC igrače 7. oktobra, a cena će iznositi vrtoglavih $149.99 (šesnaest ipo hiljada dinara).


Mafia III CE sadrži:

· Mafia III: Official Soundtrack of New Bordeaux – 180-gramski vinil sa numerama nekih od najpoznatijih izvođača šezdesetih godina prošlog veka, uključujući Otisa Reddinga i Carlu Thomas, Sama Cooka, The Animals i tako dalje. Ploča doduše sadrži samo izbor iz ukupne muzičke podloge za igru, ali na prvi pogled zvuči čarobno.

· Mafia III: Original Game Score – 180-gramski vinil sa numerama napisanim ekskluzivno za igru od strane autora koji se zovu Jesse Harlin i Jim Bonney.

· Exclusive Collectible Art Prints – Dve licencirane Playboy i the Alberto Vargas litografije, koje predstavljaju samo delić onoga što igrači mogu da "nađu" u igri. Igrali ste Mafiju II, znate o čemu je reč.

· The Art of Mafia III Collectable Art Book – Knjižica od 56 strana u kojoj je objašnjena i ilustrovana izrada "Nju Bordoa", tj. virtuelnog Nju Orleansa.

· Lincoln Clay Replica Dog Tags – Vojničke oznake američke vojske iz 1960, replika.

· Faux Leather Establishment Drink Coasters – Podmetači sa motivom popularnog kazina iz igre.

· Season Pass – Besplatan pristup kasnijim paketima dodatnog sadržaja.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

0 comments:

Objavi komentar

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!