1. svi 2010.

Pola godine rada - Igrorama nagrađuje čitaoce

Igrorama blog danas obeležava pola godine rada, pa smo odlučili da nagradimo dva čitaoca odličnom igrom Madballs in Babo: Invasion. Mi u redakciji je igramo na internetu već sedmicama i verujte da je jako zabavna za timsko ili samostalno igranje.

Kao što smo najavili prethodne sedmice, kada smo postavili nagradno pitanje, jedan primerak igre na Steam-u dobija osoba koja je prva poslala tačan odgovor. Drugi je unapred bio rezervisan za našeg vernog čitaoca sa nadimkom Ogisha. On nas gotovo svakodnevno obraduje bar jednim komentarom i zaslužio je da ga se setimo u ovakvoj prilici.


Pitali smo vas: Kako glasi pun naziv nekadašnjeg izdavača GOD?

Odgovor je naravno - Gathering of Developers.

Tačan odgovor je na našu adresu prva poslala Maja Ven, i njoj će na e-mail biti poslat key za aktivaciju igre na Steam nalogu. Ogisha pak treba da nam javi svoju e-mail adresu, kako bi i njemu prosledili aktivacioni ključ.

Želimo da se zahvalimo svim čitaocima koji su učestvovali, te da napomenemo da nas pratite i dalje jer ovo nije bila ni prva ni poslednja prilika da se besplatno dobije kvalitetna igra.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Hvala puno :)
    Da iskoristim priliku da napišem par reči...
    Našao sam vas sasvim slučajno, tražio sam opis jedne igre kad mi vi banuste kao rezultat pretrage... Prvo sam pomislio da je ovaj sajt još jedan pokušaj jednog 13-godišnjaka (zbog samo 15-ak pretplaćenih čitalaca). Čim sam pročitao jednu recenziju (srećom), video sam da je uloženo dosta truda, recenzije su kvalitetne + pišu ih likovi koji odlično poznaju materiju. Definitivno sam odlučio da ostanem kada sam video da se dosta pažnje obraća na kvalitet same priče, što je po meni jedna od najbitnijih stavki u samoj igri. Saznao sam da sam propustio dosta kvalitetnih naslova i evo, sada zatičem sebe kako uživam u igri iz '96 i sa zadovoljstvom je prelazim :) Želim vam da ostanete ovakvi, kvalitet imate (po meni ste u vrhu), čitalaca će vremenom biti još više, preporuke se šire lančanom reakcijom. Čitamo se ;)

    mail: ogisha86@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala na lepim željama, mi se isto nadamo da će čitalaca biti sve više, a tekstovi još bolji.
    Što se 1996. tiče, bila je to sjajna godina za igre, odlični naslovi se ne mogu izbrojati lako...

    OdgovoriIzbriši
  3. Pozdrav svima!
    Eto, ne mogu da verujem da sam i ja nesto dobila :D
    Na sajt sam slucajno naletela i videla nagradnu igru. Pomislih, nisam dugo nista probala, pa hajde, nista ne kosta. Totalno bih i zaboravila na ovo sve da mi nije pre nekoliko dana na mail stigla nagrada.
    Hvala vam puno na igrici, nisam jos stigla da je instaliram, ali znam koja je. Jedva cekam da dodjem do slobodnog vremena, da je i probam.
    Inace, samo da vas pohvalim, textovi su vam super!

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!