1. ruj 2010.

Najave za septembar 2010. godine

Stigao je septembar. Vreme je kišovito, škola je dosadna kao i uvek... Ne brinite, stižu nove igre. Da ne gubimo vreme, evo spiska naslova koje ćemo igrati u septembru:


Final Fantasy XIV
Igra izlazi za PS3 i PC, a OnLine verzija za računare biće dostupna već - sutra, 2. septembra. Reč je o otvorenoj beta-verziji, ali ljubiteljima FF to sigurno neće smetati. Izdavač: Square Enix.

Patrician IV
Kalypso Media je takođe čekao da počne škola kako bi izbacio zaraznu igru. Nov nastavak trgovačkog serijala pojaviće se sutra, 2. septembra.

Amnesia: The Dark Descent
Samo jedna zanimljiva avantura u septembru. Koliko tačno zanimljiva čitaćete u našoj recenziji, za sada vam je dovoljan datum izlaska: 8. septembar.

R.U.S.E.
Ubisoft-ova nova strategija biće objavljena 10. septembra na Steam mreži. Biće to prva igra iz Ubisoft-a koja, nakon dužeg vremena, dolazi bez zloglasne zaštite koja ne dozvoljava igranje bez interneta. Pored nama važne, verzije za PC, postoje i izdanja za PS3 i X360. Razvojni tim: Eugen Systems.

Star Wars: Clone Wars Adventures
15. septembra startuje novi MMO, ali samo u Severnoj Americi. Izdavač je Sony Online Entertainment, a igra obrađuje period između drugog i trećeg filma u serijalu Ratova zvezda. Pošto jedna slika govori više od hiljadu reči, evo vam jedna slika pa se "načitajte".


King's Bounty: Crossworlds
Katauri Interactive i 1C Company spremaju novo proširenje za King's Bounty: Legend i Armored Princess. Čudo zvano Crossworlds moći ćete da igrate nakon 17. septembra, a mi ćemo objaviti recenziju čak 7 dana ranije. Ketchua se igra već danima i upravo sprema kratak tekst u kojem će vam preneti prve utiske...

Lionheart: Kings' Crusade
Još jedna igra nam stiže 17. septembra, a reč je o strategiji u stvarnom vremenu koja dolazi iz Paradox Interactive.

Darksiders: Wrath of War
Konzolni port o kojem verovatno već znate sve što se o akcionoj igri može znati. Stiže 24. septembra, a izdavač je THQ. Čini mi se da smo ranije pomenuli da će biti dostupno specifično The Hell Book izdanje, u kojem će stizati strip i cd sa pratećom muzikom.

Test Drive Unlimited 2
Atari i NamcoBandai udružili su se po drugi put da nam pokažu zašto je Test Drive nekada davno bio popularniji od NFS serijala. Uloge su se jednom promenile, a izgleda da prisustvujemo novoj smeni u vrhu tabele. "Kad, kad?", pitate vi, a odgovor glasi - 24. septembra.

Sid Meier's Civilization V
Jedna reč: Heksagoni. 24. septembar, Take 2 Interactive.

Two Worlds II
Isti dan. Možda 24. septembar postane neki igrački praznik. Izdavač je Zuxxez.

Dead Rising 2
Capcom smatra da nismo utamanili dovoljno zombija. 28. septembra će nam omogućiti da ispravimo i tu nepravdu...


F1 2010
Koliko dugo smo čekali na zvaničnu F1 igru za PC računare? Koliko? Posle svih TOCA naslova, uveren sam da Codemasters ne može da omane kad su mehanika i igrivost vožnji u pitanju... Datum: 30 septembar.

Pored istaknutih, ovog meseca stižu i Battle VS Chess, Greed Corp, Rhem4, Witch Hunt (DA:O DLC), Lair of Shadow Broker (ME2 DLC), Top Gun, Recettear: An Item Shop's Tale, Casebook: Trilogy, FIFA 11 i na kraju, ali svakako ne najmanje važna - Lara Croft and the Guardian of Light.

Šta mislite, šta će od ovog biti najzabavnije za igranje?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 10:

  1. Pogledao bih SW MMO kakav je, odigrao Civ da se prisetim malo i eventualno F1 da vidim koliko je napredovala tehnologija :) ... msm, da se razumemo, da imam vremena instalirao bih i probao svaku igru sa liste, ali jbg...

    OdgovoriIzbriši
  2. Iiilija64
    Izgleda veoma obećavajući mjesec, veselim se da odigram King`s Bounty: Crossworlds

    OdgovoriIzbriši
  3. Ова Цивилизација ће ми савршено лећи на крај рока. Већ сам пуко од учења - читам "Jedna reč: Heksagoni" и мислим се "мајку му, јел то неки Јапанац дизајнирао игру, а Мејер само увалио своје име?"

    OdgovoriIzbriši
  4. Ako sam dobro skapirao, Majer vise nista i ne dizajnira, vec samo producira...

    OdgovoriIzbriši
  5. King's bounty i TDU za mene.

    OdgovoriIzbriši
  6. F1 i Lara obeležavaju septembar što se mene tiče. Možda i Amnesia ne bude loša...

    OdgovoriIzbriši
  7. King's Bounty: Crossworlds. xD

    Amnesia uliva poverenje. Zanimaju me još Patrician, Civ i Two Worlds, mada se ne nadam ničemu.

    OdgovoriIzbriši
  8. King's Bounty: Crossworlds :) The end :D:D

    OdgovoriIzbriši
  9. Majer ne dizajnira ništa već duže od 10 godina. Zvanična uloga u Firaxisu mu je konsultant, čini mi se...

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!